19 / 04 / 2024

Bir zam da sigaraya! Sigaraya 2 TL zam gelecek mi? İşte zam sonrası güncel sigara fiyatları!

Bir zam da sigaraya! Sigaraya 2 TL zam gelecek mi? İşte zam sonrası güncel sigara fiyatları!

Sigaraya geleceği öne sürülen zam haberleri konusunda son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.



Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar sigara ve alkollü ürünlere yeni zam beklendiğini duyurdu.

Dündar, şu sözleri kullandı: "Sigaraya geçtiğimiz günlerde 2 lira zam yapıldı. Aslında 4 lira zam yapılacaktı ama firmalar 2 lirasını sübvanse etti. Sübvanse edilen 2 liranın zam olarak yansımasını bekliyoruz " dedi.

SİGARA ZAMMI SONRASI SİGARA FİYATLARI NE KADAE OLACAK?

Bir zam da sigaraya! Sigaraya 2 TL zam gelecek mi? İşte zam sonrası güncel sigara fiyatları!

Son sigara zammının ardından JTI grubunda en düşük sigara fiyatı 27,5 TL olurken en yüksek sigara fiyatı 30 TL'ye yükselmişti. Yeni zammın uygulanması halinde en ucuz sigara 29,5 ve en pahalı sigara 32 TL'ye yükselecek.

ÖZGÜR AYBAŞ'TAN SİGARA ZAMMI AÇIKLAMASI!

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş "Böyle bir zam yoktur şimdilik bilginiz olsun, sosyal medyada topic olmuş. Tabi bu gelmeyeceği anlamınada gelmez, zamları kanıksamayalım lütfen." açıklamasında bulundu.

ÖTV ZAMMI UYGULANMIŞTI!

Özel Tüketim Vergisi zammı ile alkole yüzde 25, sigaraya yüzde 10 oranında zam gelmişti. Sigaradaki asgari maktu vergi tutarı 0.71 TL’den 0.79 TL’ye çıktı.

İLK ZAM JTI GRUBUNA GELMİŞTİ

Aybaş, Japan Tobacco International (JTI) grubu sigaralara 2 lira zam yapıldığını 1 Temmuz Cuma günü duyurmuştu.

SON SİGARA ZAMMI NE ZAMAN YAPILDI?

Tekel Bayileri Platformu (TBP) Başkanı Özgür Aybaş, 2 Temmuz Cumartesi günü itibariyle  JTİ grubuna uygulanan sigara zammının ardından Philip Morris BAT ve İmperial grubu sigaralara 2 TL zam yapıldığını açıklamıştı.

ÜFE GÜNCELLEMESİ OLMAYACAK!

2022 yılında sigara fiyatlarına ve alkollü içeceklere uygulanması beklenen %60'a varan ÜFE güncellemesi sigara fiyatlarına uygulanmayacak.

EN UCUZ VE EN PAHALI SİGARA FİYATLARI NE KADAR?

Sigara zammının ardından Japan Tobacco International (JTI) grubunda en düşük sigara fiyatı 27,5 TL olurken en yüksek sigara fiyatı 30 TL'yi gördü.

Editörün Notu: Bu haber 12 Ağustos 2022, saat 23.56'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 94 kuruş, euro 18 lira 28 kuruş, altının gramı ise bin 38 TL değerindedir.

Emeklilere 8000 TL ek gelir! Yarış kızıştı

Akaryakıtta tabela bir kez daha değişti! Yeni zam ne kadar?

İslam Memiş'ten altın ve dolarla ilgili çok kritik yorum! Ne varsa satıp ona yatırdı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön