25 / 04 / 2024

Bitcoin atağa geçti! 41 bin doları gördü!

Bitcoin atağa geçti! 41 bin doları gördü!

Kripto para piyasasındaki dalgalanma devam ediyor. Bitcoin son günlerde yeni bir yükseliş kaydederek 41 bin doları gördü. Peki yükseliş devamlı olacak mı? İşte ayrıntılar...



Kripto para piyasasındaki dalgalanma devam ediyor. Bitcoin son günlerde yeni bir yükseliş kaydederek 41 bin doları gördü. Peki yükseliş devamlı olacak mı? İşte ayrıntılar...

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş sıcaklığını korurken Kripto para piyasasının geri kalanı geleneksel piyasalar ile paralel hareketliydi.

S&P 500 ve Nasdaq’ın hafif şekilde olumlu açılış yapmasına rağmen Bitcoin kuru beklenmedik bir atakla 41 bin doları gördü. Konuya ilişkin konuşan uzmanlar Bitkoin'de azından şimdilik söz konusu korelasyon kırılmış olabilir diye değerlendirdiler.

Geçen hafta Perşembe günü, savaş haberlerinin ardından Bitcoin fiyatı 34.700 doları görmüş ve balinalar büyük transferler gerçekleştirmişti.

Bitcoin atağa geçti! 41 bin doları gördü!

24 Ocak’tan itibaren hem 100 bin dolar üstü hem de 1 milyon dolar üstü BTC işlemleri ilk defa zirveyi gördü.

“Rusya’ya Karşı Gerçekleştirilen Yaptırımlar Bitcoin Piyasası Tarafından Olumlu Karşılandı”
Stack Funds analisti Lennard Neo, mevcut duruma ilişkin şu yorumu gerçekleştirdi:

“Rusya’yı yalnız bırakma ve ekonomisini yerle bir etme hamleleri şu anda piyasa tarafından olumlu karşılanmış olarak gözüküyor.

Bu yazının yazıldığı anlarda Bitcoin 41.319 dolardan işlem görüyor.

“BTC Fiyatının Teknik Göstergeleri 41.000 Doların Tutulabileceğine İşaret Ediyor”

Kripto ETF’si uzmanı ve CEC Capital direktörü Laurent Kssis, BTC’nin teknik sinyallerinin 41 bin doları tutacak güçte olduğunu kaydetti.

Kssis öte andan gece yarısı az da olsa bir miktar olabileceğini söyledi.

Analist, son iki saat içerisinde BTC fiyatının dolar karşısında değer kazanması yatırımcıların daha büyük hamleler gerçekleştirdiğini ve güven inşasına yardımcı olduğunu söyledi.

Bitcoin'de zaman daralıyor! Dikkat! Dip geliyor mu?

Bitcoin'le ilgili şok tahmin! Dikkat! Şubat sonunda...

Kripto paralarda Putin depremi! Milyonlarca yatırımcı şok oldu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön