28 / 03 / 2024

Bitcoin'de yatırımcıları şok eden gelişme! Resmen çakıldı! Şimdi ne olacak?

Bitcoin'de yatırımcıları şok eden gelişme! Resmen çakıldı! Şimdi ne olacak?

Sabaha karşı saat 03:00'te 31 bin doların üzerinde olan Bitcoin, 1.5 saatte 30 bin doların altına düştü. Peki Bitcoin'de neler oluyor? Bitcoin ne kadar? İşte ayrıntılar...



Bitcoin'de Asya borsalarında nispeten sakin bir gün yaşanırken, Şanghay ve Hong Kong borsalarında yüzde 1'in altında kayıplar gerçekleşti. 

Bitcoin de yatırımcıları şok eden gelişme! Resmen çakıldı! Şimdi ne olacak? 

Buna karşın özellikle doların güçlenmesi kripto paralarda satışlara neden oldu. ABD'de 10 senelik tahvil faizleri yüzde 2.96'dan yüzde 3.04'e çıkarırken, dolar endeksi de son 2 günde yüzde 0.5 yükseldi. 

Habertürk'ten Selim Karahan'ın haberine göre; Bitcoin TSİ bu gece 03:00 sırasında 31 bin 300 dolar seviyesinde olurken, sert bir satış dalgası yaşandı. Dev kripto, 1.5 saatte 30 bin doların altına düştü. Bu sırada Bitcoin'in piyasa değeri de 38 milyar dolarlık değer kaybıyla 530 milyar dolara düştü. 

Bitcoin de yatırımcıları şok eden gelişme! Resmen çakıldı! Şimdi ne olacak?

Bu sabah itibariyle Bitcoin günlük yüzde 5.3 düştü ve 29 bin 510 dolara geriledi. Benzer olarak Ethereum'da yüzde 6.1'lik düşüş kaydedildi ve 1.757 dolar oldu. Binance Coin'de değer kaybı yüzde 8 olurken, Cardano (ADA) yüzde 5.3, Ripple yüzde 2.1, Solana yüzde 6, Dogecoin ise yüzde 3.9 oranında düştü. 

Süper Bono piyasaları alt üst edecek! Dolar uçuşa geçecek: Kara borsa ve kıtlık gelecek!  

Gümüş fiyatları görenleri şaşkına çevirdi! Gümüş fiyatlarında son durum 7 Haziran 2022!

Altın fiyatlarında son dakika! Gram altın ve çeyrek altın ne kadar? Duyan inanamadı! İşte 7 Haziran 2022 altın fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön