19 / 04 / 2024

Bitcoin'e ABD enflasyonu dopingi: 43 bin doları geçti!

Bitcoin'e ABD enflasyonu dopingi: 43 bin doları geçti!

Bitcoin düşüş sinyalinin başladığını işaret eden ‘ölüm kesişimi’ne doğru giderken, ABD'de açıklanan enflasyon verileri ile yönünü değiştirdi. Bitcoin 43 bin 925 dolara kadar yükseldi.



Binance'ın kurucusunun serveti Bitcoin'in mucidini geçti

ABD merkezli yayın kuruluşu Bloomberg, Binance'ın 2021 gelirlerini spot ve türev piyasalarındaki işlem hacimleri ve aldığı komisyonlarla hesaplayarak kurucusu Changpeng Zhao'nun yaklaşık servetinin 95.8 milyar dolar olduğunu belirledi.

Bitcoin e ABD enflasyonu dopingi: 43 bin doları geçti!

Böylece Binance'ın kurucusunun servetinin Bitcoin'in mucidi olarak görülen Satoshi Nakamoto'nun servetini ikiye katladığı belirlendi. Bloomberg tarafından gerçekleştirilen hesaplamaya göre Bitcoin'in kurucusu Satoshi Nakamoto'nun serveti 45.8 milyar dolara, bir kripto para borsası olan FTX'in kurucusu Samuel Bankman-Fried'in serveti ise 15.4 milyar dolara ulaşıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön