24 / 04 / 2024

Bitcoin'in değeri artacak mı?

Bitcoin'in değeri artacak mı?

Kripto para piyasalarında hareketlilik devam ediyor. Yatırımcılar Bitcoin'i ve diğer kripto paraları dikkatle izliyor. Peki kripto paraları gelecekte neler bekliyor? Bitcoin'de tablo iyimser mi? Bitcoin yeniden değerlenecek mi? İşte kripto paralarla ilgili son durum ve gelecek öngörüleri...



340 MİLYON DOLARLIK ÇIKIŞ

Kripto paralarda gerçekleşen sert değer kaybıyla beraber son bir günde 340 milyon dolarlık pozisyon tasfiye oldu. 

Yılbaşından bu güne yüzde 13'ü aşan gerileme gösteren Bitcoin 39.796  dolar seviyesini test ederken, Ethereum'un yüzde 20 değer kaybıyla 2 bin 947'yi, Solana ise yüzde 23.2 gerileme ile 130,8 doları test etti. 

Bitcoin in değeri artacak mı?

ABD Merkez Bankası (Fed) tutanaklarında erken bir faiz artırımının sinyalinin verilmesi ve yoğun kripto para madenciliği faaliyetinin sürdürüldüğü Kazakistan’da meydana gelen olaylar geçen haftadan bu güne Bitcoin’in değer kaybetmesine neden oldu. Analistler Kazakistan’d yaşanan olayların durulmasının kripto paralar için önemli olduğuna fakat bunun risk iştahını artırmada yeterli olamayabileceğine vurgu yaptı. Uzmanlara göre Bitcoin şimdilik 40 bin dolar seviyesinde tutunmaya çalışırken olumsuz senaryonun yön değiştirmesi için 45 bin dolar seviyesini kalıcı şekilde yukarı kırması gerekiyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön