24 / 04 / 2024

Bitcoin'in geleceği parlak değil!

Bitcoin'in geleceği parlak değil!

Avrupa Merkez Bankası, Bitcoin'in 'alakasız hale geldiği' konusunda uyardı!



Avrupa Merkez Bankası (ECB) yetkilileri, FTX'in çöküşünün ardından kripto para piyasası üzerindeki yaygın etkinin ortasında Bitcoin'in (BTC) hem bir ödeme mekanizması hem de bir yatırım aracı olarak uygun olmadığını kategorik olarak söylediler.

Kriptoda deprem üstüne deprem! BlockFi iflas başvurusunu duyurdu!

Avrupa Merkez Bankası Uyardı: Bitcoin'in akıbeti iyi değil!

Çarşamba günü "Bitcoin'in son duruşu" başlıklı bir blog yazısında Ulrich Bindseil ve Jürgen Schaaf, Bitcoin'in değerinin 2021'de yaklaşık 69.000 dolardan yaklaşık 20.000 dolara düşmesinin "alakasızlığa giden yolda insan kaynaklı bir olay" olduğunu savunuyor. duygusal olarak motive edilen nefes nefese kalma. Bu, BTC'nin son düşüşünden kurtulacağı iddialarını çürütüyor.

İki merkez bankası yetkilisine göre, Bitcoin'in "kavramsal tasarımı ve teknik kusurları" işlemleri "hantal, yavaş ve pahalı" hale getirdi ve amiral gemisi dijital para birimini "şüpheli" bir ödeme yöntemi haline getirdi. kripto para birimlerine resmi statü vermemelidir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön