24 / 04 / 2024

Bitcoin'in geleceği parlak değil!

Bitcoin'in geleceği parlak değil!

Avrupa Merkez Bankası, Bitcoin'in 'alakasız hale geldiği' konusunda uyardı!



Dahası, blog düzenleyicileri de eleştirdi ve mevcut kripto çerçevelerinin, inovasyonun ne pahasına olursa olsun teşvik edilmesi gerektiği varsayımı gibi safsatalardan oluştuğunu iddia etti. Gönderide şu ifadelere yer verildi: "Ne pahasına olursa olsun inovasyona yer verilmesi gerektiği inancı inatla devam ediyor."

"Bitcoin ne bir ödeme sistemi ne de bir yatırım biçimi olarak uygun görünmediği için, ne yasal açıdan ele alınmalı ne de meşrulaştırılmamalıdır" dediler.

Gönderi, Alman Federal Mali Denetleme Otoritesi (Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht – BaFin) Başkanı Mark Branson'ın bu ayın başlarında ECB ile yaptığı ve kripto şirketlerinin 'serbest yükleyiciler ve dolandırıcılarla' geldiğini söylediği röportajını takip ediyor.

Kriptoda deprem üstüne deprem! BlockFi iflas başvurusunu duyurdu!

Bu arada, Ekim ayında, Avrupa Menkul Kıymetler ve Piyasalar Otoritesi (ESMA), artan kripto kabulünün geleneksel finansı etkileyebileceği konusunda uyardı. ESMA, kripto para birimlerinin oynaklık ve düzenleme eksikliği nedeniyle finansal istikrar için birçok risk oluşturduğunu savundu.

Son olarak, Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde, Finbold'un Eylül ayı sonlarında bildirdiğine göre, kripto para birimlerinin genişlemesinin geleneksel bankacılık sistemi için risk oluşturabileceği konusundaki endişelerini dile getirdi.

Bitcoin'de büyük tehlike! 16 bin doların altına inebilir!
Kriptoda deprem üstüne deprem! BlockFi iflas başvurusunu duyurdu!
Bitcoin dibe çakılırken JP Morgan’dan yeni rapor geldi!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön