25 / 04 / 2024

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projeleri satışa sunuldu!

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projeleri satışa sunuldu!

Ispartakule bölgesinin en büyük yatırımcısı İhlas Holding, Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projelerini satışa çıkardı. Uzun zamandır merakla beklenen projelerde satışın başlamasıyla beraber son yıllarda satış ofislerinde görülmeyen bir yoğunluk gerçekleşti.



Ispartakule bölgesinin en büyük yatırımcısı olan İhlas Holding, Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projelerini satışa çıkardı. Uzun zamandır merakla beklenen projelerin satışına başlanmasıyla beraber son yıllarda satış ofislerinde görülmeyen bir yoğunluk gerçekleşti. Proje; konumu, mimarisi ve zengin sosyal donatılarıyla konut alıcılarının beğenilerini topladı.

Ülkemizdeki planlı şehirleşmenin en güzel örneklerinden Ispartakule’de Bizim Evler markalı 8 projeyi inşa eden İhlas İnşaat Grubu, aynı bölgede iki yeni proje daha hayata geçiriyor.  

İnşaat sektöründe 30 seneyi geçen  deneyimiyle 20 binin üzerinde ailenin konut sahibi olmasına imkan sunan ve yatırımcılarına kazandıran İhlas Holding, konut alıcısının merakla beklediği iki yeni projesi Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projelerinde satı sürecini başlattı. Yoğun geçen ön talep döneminden sonra projeleri satışa çıkaran firmanın Ispartakule’deki satış ofisi konut alıcılarının akınına uğradı.

Ispartakule bölgesine “Bizim Evler” markasıyla damga vuran İhlas İnşaat Grubu, geçmişten bugüne kazandığı tecrübeyi Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projelerine de en iyi şekilde göstermeyi planlıyor.

145 konutluk özel bir proje olarak dikkat çeken Bizim Evler 9’da alıcıların 3+1 ve 4+1 konut tiplerine ilgisi büyük oldu. Bizim Evler 10 projesinde ise konut alıcıları 3+1 konutların yanı sıra ağırlıklı olarak tercihini 2+1'lerden yana kullandı. 
 
Kanal İstanbul, Yüksek Hızlı Tren, Metro, Kuzey Marmara Otoyolu gibi ulaşım projelerinin bir araya geldiği, zemini sağlam, havası temiz, göl ve deniz manzaralı bir noktada konumlanan Bizim Evler projeleri yüksek yatırım potansiyeline sahip.

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projeleri satışa sunuldu!

BİZİM EVLER 9, SAKİNLERİNE ÖZEL BİR YAŞAM ALANI SUNACAK

Bizim Evler 3 ve Bizim Evler 5 projelerine komşu olacak şekilde hayata geçirilecek olan Bizim Evler 9, konforlu bir yaşam alanı şeklinde tasarlandı. 14 bin 607 metrekare büyüklüğündeki alana inşa edilecek proje, 2 blok ve 145 konuttan meydana geliyor. Projede ayrıca site sakinlerinin temel ihtiyaçlarını giderebileceği ticari üniteler de bulunuyor.

Yaptığı her projede yaşamın merkezine aileyi koyan İhlas İnşaat Grubu, bu projesinde de kaliteli ve konforlu geniş konutlar tasarladı. 145 konut bulunan özel projede 3+1 ve 4+1 olacak şekilde 2 farklı konut tipi alıcıların beğenisine sunuldu. 
 
Zengin sosyal donatı alanlarının bulunduğu projede; geniş peyzaj alanlarına ek olarak yürüyüş yolları, bisiklet yolları, mini futbol ve basketbol sahaları, çok amaçlı salon, mescit, süs havuzları, kamelyalar ile fitness salonu ve sauna yer alıyor.  

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projeleri satışa sunuldu!

ISPARTAKULE’DE BİZİM EVLER MARKASIYLA 10’UNCU PROJEYE İMZA ATIYOR

İhlas Holding projelerinin marka bilinirliği, kalite ve güven veren statüsü, konut alıcılarının projeye yoğun ilgi göstermesini sağladı.

Ispartakule bölgesinde ilk 8 projeye komşu hayata geçirilecek olan Bizim Evler 10, yapımı planlanan Kanal İstanbul projesinin yanı başında inşa ediliyor.
 
51 bin 320 metrekare büyüklüğe sahip hayata geçirilecek Bizim Evler 10 projesinde 6 blokta 558 daire ve ticari üniteler yer alacak. 

Bizim Evler 10 projesinde; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olacak şekilde 3 farklı konut tipi bulunuyor. 

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projeleri satışa sunuldu!

ZENGİN PEYZAJ VE SOSYAL DONATI ALANLARINA SAHİP

Geniş peyzaj ve yeşil alanları bulunan  Bizim Evler 10’da; süs havuzları, ahşap köprüler, kameriyeler, yürüyüş parkurları, tenis kortu, voleybol, basketbol sahaları, futbol sahaları ve bisiklet yolu bulunacak.

Ayrıca sosyal tesis içerisinde kapalı yüzme havuzu, çeşitli spor aktivitelerinin yapılabileceği çok amaçlı kapalı spor salonu, bilardo ve masa tenisi oyun alanları, fitness salonu, Türk Hamamı ve buhar odası da projede yer alacak.

Web: http://www.bizimevler.com.tr/

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 satışta! Yeni proje!

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10'la Avcılar'a 703 yeni konut geliyor! Yeni proje!


 


Geri Dön