23 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap satışa çıktı!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap satışa çıktı!

Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen Halkalı Millet Bahçesi’ne komşu, Küçükçekmece Gölü ve Marmaray istasyonunun yanı başında konumlanan Emlak Konut Bizim Mahalle 1. Etap satışa sunuldu.



Emlak Konut GYO, “Hayallerini Erteleme Türkiye” sloganıyla 2 Haziran’da yeni bir kampanyaya başladı. Yoğun ilgiyle karşılanan kampanyadan, Küçükçekmece Halkalı’da 1 milyon metrekarelik bir alanda hayata sahip olacak Emlak Konut Bizim Mahalle’nin birinci etabı satışa çıktı. Halkalı Millet Bahçesi’ne komşu, Küçükçekmece Gölü’nün ve  Marmaray  istasyonunun hemen yanında yer alan Bizim Mahalle, yatay mimarisi ve örnek şehircilik anlayışı ile hayat buluyor. Kentsel tasarım çalışmalarıyla yükselen, Geleneksel Türk mimarisine uygun şekilde dizayn edilen Bizim Mahalle, sosyal ve kültürel alanlarıyla 7’den 70’e herkesin yeni buluşma noktası olacak. İstanbul’u ve bölgeyi değerlendirecek.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap satışa çıktı!

Mahalle hayatı için tüm ayrıntılar düşünüldü

Yaşam alanları inşa etmek için çalışmalarda bulunan Emlak Konut, hayata geçirdiği projelerle beraber yaşayan nüfusun ihtiyacını karşılayan, güvenli ve nitelikli projeler geliştirmeyi planlıyor. Bu kapsamda Bizim Mahalle, insanımızın özünde olan ve özlenen mahalle kültürünü, komşuluk ilişkilerini, yardımlaşma ve paylaşma duygusunu yoğun şekilde yaşatacak.

Bizim Mahalle, yakın zamanda açılışı düzenlenen Halkalı Millet Bahçesi ile beraber yapımı süren cami, müze, kütüphane, yeme-içme alanları, çay bahçeleri, tematik çocuk oyun bölümleri, el sanatları merkezi, hanımlar lokali ve gençlik evleriyle yaşamın her alanına sahip oluyor. Her detayıyla düşünülmüş farklı spor dallarını kapsayan alanları yer alıyor.

Bizim Mahalle 1. Etap’ta 569 bağımsız bölüm yer alıyor. Proje, 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleriyle ve geniş peyzaj alanlarıyla pek çok sosyal olanak sağlıyor. Bizim Mahalle 1. Etap, insanı yaşamın merkezine alan özlenen mahalle konseptiyle 11 Haziran tarihinde satışa çıkmasından sonra vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Bizim Mahalle’nin diğer etaplarının da yakın zamanda satışa sunulması için çalışmalar hızlandırıldı. 

Bizim Mahalle ile ilgili tüm detaylara satış ofisi ve Emlak Konut GYO çağrı merkezinin yanı sıra projenin web sitesinden ulaşılabiliyor.

http://www.emlakkonutbizimmahalle.com


Geri Dön