25 / 04 / 2024

BMW'nin dört silindirli 2 serisi Mart ayında zamlandı mı? İşte 05 Mart 2023 fiyat listesi

BMW'nin dört silindirli 2 serisi Mart ayında zamlandı mı? İşte 05 Mart 2023 fiyat listesi

2013 yılında piyasaya sürülen 2 Serisi, coupe, cabriolet ve Gran Coupe (dört kapılı coupe) gövde stillerinde mevcuttur. Sportif sürüş dinamiklerini en şık haliyle deneyeimleyeceğiniz BMW 2 serisi için mart fiyatı merak ediliyor. İşte 05 Mart 2023 fiyat listesi



Mevcut 2 Serisi Coupe ve Cabrio modelleri arkadan çekişlidir ve dört silindirli ve altı silindirli motor seçenekleriyle sunulur. Gran Coupe modeli ise önden çekişli ve dört silindirli motor yelpazesi sunuyor. 2 Serisi ayrıca turboşarjlı sıralı altı motor ve iyileştirilmiş süspansiyon ve fren bileşenleri ile birlikte gelir.

Genel olarak, BMW 2 Serisi sportif sürüş dinamikleri, şık tasarımı ve lüks iç mekan olanaklarıyla tanınır.

2 Serisi Gran Coupe'nizin iç dizaynının çok daha rahat ve konforlu olmasını sağlar.

Daha sportif koltuklar.

Tarzı ve verimi bir sonraki levele taşıyın. M235i xDrive Gran Coupe ile verilen M Spor Koltukların ilave desteğinin zevkine varın. Standart Otomatik Uzun Farların ve mevcut Tam LED Farların detaylı görüntüsü
Etkileyici aydınlatma.Geceleri daha iyi keskinlik için standart Otomatik Uzun Farlar ve mevcut Tam LED Farlar ile yolu aydınlatın.

TARZINIZA UYGUN

Dışarı çıktığınıda fark edileceksiniz, işleri kendiniz halledein. 2023 BMW 2 Serisi Gran Coupe, vizyonu sağlam tarzı klasik BMW sportifliğiyle birleştirir. Coupe benzeri. Dört çerçevesiz kapı, sportif profil ve ince LED stop lambalarının sade dizaynı, klasik coupe stiline çağdaş bir yorum getiriyor.

BMW nin dört silindirli 2 serisi Mart ayında zamlandı mı? İşte 05 Mart 2023 fiyat listesi

Ayırt edici Çift böbrek ızgaranın çağrışım yapan tasarımı, son derece çağrışımcı bir profil oluşturmak için tanıdık BMW köpekbalığı burnunu vurgular.aydınlatıcı Standart aydınlatmalı iç kaplama, 2 Serisi Gran Coupe'nin zarif, sportif tasarımını sergiliyor. Sürücü merkezli. Ergonomik odaklı kontroller ve ekranlardan standart Spor Koltuklara kadar iç mekan tamamen sürücü içindir.

Sportif refleksler.

Ayarlanabilir sürüş modları ve mevcut 8 vitesli Spor Otomatik Şanzımanın kolaylığı ve verimliliği ile Gran Coupe'nizin verdiği hissi her ruh halinize uydurun.

 

BMW'nin dört silindirli 2 serisi Mart ayında zamlandı mı? İşte 05 Mart 2023 fiyat listesi

 


Geri Dön