20 / 04 / 2024

Bodrum inşaat şirketlerinin gözdesi oldu!

Bodrum inşaat şirketlerinin gözdesi oldu!

İnşaat sektörünün gözdesi olan Bodrum, 164 bin nüfusu ile Muğla'nın en kalabalık ilçesi oldu. Nüfusun artmasıyla birlikte bölgede okul, hastane ve konut yatırımlarının da arttı...



Yazıyla ayrı kışıyla ayrı güzel olan Bodrum şimdi de özel okulların, hastanelerin ve inşaat şirketlerinin gözdesi oldu. Dünya starlarının bile gözdesi olan Bodrum, 164 bin nüfusu ile Muğla'nın en kalabalık ilçesi oldu. 

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum’da nüfusun artmasıyla birlikte okul, hastane ve konut yatırımlarının da arttığına dikkat çekti. Hürriyet'te yer alan habere göre, Kocadon, "Bugün Bodrum’da 5 milyar dolarlık turizm yatırımı devam ediyor. 44 tane 5 yıldızlı otel bulunuyor" dedi.

Bodrum inşaat şirketlerinin gözdesi oldu!

Bodrum'a yerleşenlerin yeni mağazalar açtığını ifade eden Kocadon, "Mobilyadan beyaz eşyaya, restorandan hazır giyime kadar birçok alanda yeni yatırımlar yapılıyor, mağazalar açılıyor. Şehrin ekonomik hayatı artık 12 ay boyunca canlı kalıyor. İstanbul gibi büyükşehirlerde faaliyet gösteren özel okullar, özel hastaneler artık Bodrum’da yer kapmaya çalışıyor. Bunun önümüzdeki yıllarda da hızla artacağını ve Bodrum’a olan ilginin süreceğini tahmin ediyoruz" ifadelerini kullandı. 


Geri Dön