26 / 04 / 2024

Boran Emlak, Türk Arap Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı!

Boran Emlak, Türk Arap Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı!

TÜRK- ARAP İşadamları Derneği' nin Müteahhitler Federasyonu'nun desteği ile gerçekleştirdiği "1.Türk Arap Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ve Yapı Zirvesi" geçtiğimiz hafta yapıldı...



TÜRK-ARAP İşadamları Derneği'nin Müteahhitler Federasyonu'nun desteği ile gerçekleştirdiği "1.Türk Arap Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ve Yapı Zirvesi" geçtiğimiz hafta yapıldı. 610 katılımcının yer aldığı fuarda, Boran Emlak standında tanıtılan projelere ilgi büyüktü. 


Ana hedefi, yurt içindeki sektör üreticilerinin yurt dışı alım heyetleriyle bir araya gelip, sektörel bazda ticari bir platform oluşturmak olan etkinliğe; Suudi Arabistan, Fas, Tunus, başta olmak üzere toplam 20 ülkeden 610 kişi katıldı. Açılışına Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin konuşmasıyla başlanan fuarda, 130 Türk firması yer aldı. 


Boran Emlak, fuara 8 proje ve portföylerinden bir çok örnekle katıldı. Mia Residance'ın en çok ilgi gören konut projesi olduğunu belirten Boran Emlak yetkilileri, Arap ülkelerinin daha çok geniş ve çok odalı konutları ve deniz manzaralı evleri tercih ettiğini söyledi, "Arap ülkeleri, yatırım amaçlı olarak daha çok fabrika, okul ve bina için arazi talebinde bulundu. Konut ve residance projelerinin daha çok kişisel kullanım için tercih ediliyor" dedi. 


Sabah Egeli


Geri Dön