25 / 04 / 2024

Boran Emlak projeleri

Boran Emlak projeleri

TÜRK- ARAP İşadamları Derneği' nin Müteahhitler Federasyonu'nun desteği ile gerçekleştirdiği "1.Türk Arap Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ve Yapı Zirvesi" geçtiğimiz hafta yapıldı...

Çin'de konut piyasasına bankalardan 17 milyar dolarlık destek!

Çin'deki bankalar ocak ayından itibaren emlak projeleri için 17 milyar dolar tutarında krediyi onaylayarak konut sektörüne destek verdi.

Konut krizinden kurtulamayan Çin'de emlak geliştiricisi holdinglere yerel yönetim desteği!

Emlak krizinin gündemden düşmediği Çin'de bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Çinli emlak geliştiricileri Sunac China ve CIFI Holdings'in projeleri yerel yönetim desteği almaya hak kazandı. İşte detaylar...

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.

Mondo İnşaat Otomotiv Ve Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mondo İnşaat Otomotiv Ve Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Boran Andak tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı! Projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı. Projeleri hangi firmaların inşa edeceği merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 24-27 Kasım'da!

CNR Emlak-Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Emlak Konut GYO'dan konut üretimini hızlandıracak hamle!

Emlak Konut GYO, konut arzında meydana gelen sorunları ortadan kaldırmak adına orta ve küçük ölçekli yatırımcılara yeni konut projeleri için çağrıda bulundu. 

Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projeleri satış için gün sayıyor!

2021'nin son çeyreğinde 12 projede 15 bin konut satışı yapacak olan Emlak Konut, önümüzdeki günlerde Çekmeköy ve Avcılar projesini satışa sunacak.

Emlak Konut GYO 3 projesi için ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 4. Etap, Vadi Evleri 2. Etap ve Başakşehir projeleri için ön talep topluyor...

Emlak Konut GYO Çekmeköy ve Avcılar projeleri ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çekmeköy ve Avcılar projeleri için ön talep topluyor.

Emlak Konut GYO projeleri 2021!

Türkiye'de sayısız projeye imza atan, Emlak Konut GYO yeni projelerine hız veriyor. İşte Emlak Konut GYO projeleri 2021...

Emlak Konut GYO'dan sosyal sorumluluk projelerine 30 milyon TL bağış!

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek amacıyla, Emlak Konut GYO tarafından 30 milyon TL bağış yapıldı.

Emlak Konut GYO'dan sosyal sorumluluk projelerine 3.5 milyon TL'lik bağış!

Emlak Konut GYO tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek için 3 milyon 500 bin TL bağış yapıldı. 

Boran Emlak projeleri Haberi

Boran Emlak projeleri

TÜRK-ARAP İşadamları Derneği'nin Müteahhitler Federasyonu'nun desteği ile gerçekleştirdiği "1.Türk Arap Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ve Yapı Zirvesi" geçtiğimiz hafta yapıldı. 610 katılımcının yer aldığı fuarda, Boran Emlak standında tanıtılan projelere ilgi büyüktü. 


Ana hedefi, yurt içindeki sektör üreticilerinin yurt dışı alım heyetleriyle bir araya gelip, sektörel bazda ticari bir platform oluşturmak olan etkinliğe; Suudi Arabistan, Fas, Tunus, başta olmak üzere toplam 20 ülkeden 610 kişi katıldı. Açılışına Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin konuşmasıyla başlanan fuarda, 130 Türk firması yer aldı. 


Boran Emlak, fuara 8 proje ve portföylerinden bir çok örnekle katıldı. Mia Residance'ın en çok ilgi gören konut projesi olduğunu belirten Boran Emlak yetkilileri, Arap ülkelerinin daha çok geniş ve çok odalı konutları ve deniz manzaralı evleri tercih...