25 / 04 / 2024

Borcu olanlar dikkat! Kredi ve kredi kartlarına yeni düzenleme geliyor!

Borcu olanlar dikkat! Kredi ve kredi kartlarına yeni düzenleme geliyor!

Yüzbinlerce vatandaşı yakından ilgilendiriyor! Ekonomik durumları sebebiyle kredi ve kartı karcı borçlarını ödeyemeyenler için yeni bir düzenleme geliyor.



Kredi ve kredi kartı borçlarının faizleri silinecek mi? Kredi borçları ile alakalı uygulanan çalışmalardan son dakika detayları gelmeye devam ediyor. Takibe düşen kredi ve kredi kartı borçları için üç formül gündemde. Bu arada 81 şehirde yapılacak 150 bin sosyal konut projesiyle alakalı da hazine arazisi satışı gündeme alınacak.

Kredi kartı kullananlar dikkat! Yüzde 85 arttıSON DAKİKA: KREDİ VE KREDİ KARTI BORÇLARI İÇİN KRİTİK GÜN!

FinansMynet'te yer alan habere göre; gözler bugün yapılması beklenen Kabine toplantısına çevrildi. Tahıl koridoru, terörle mücadele, ekonomideki son konum ve yapılacak yeni düzenlemelerin masaya yatırılacağı önemli görüşmede dar gelirli vatandaşlar için Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Adalet Bakanlıklarının bir araya gelmiş olarak yürüttükleri çalışmanın son durumu ele alınacak.

İşte diğer ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön