25 / 04 / 2024

Bosch nofrost buzdolabı ürünlerine kuvars eklendi!

Bosch nofrost buzdolabı ürünlerine kuvars eklendi!

Siyah, çelik ve beyaz renkli Bosch NoFrost Glass Edition buzdolapları ailesine, insana huzur veren bir renk olarak öne çıkan kuvars da eklendi...




Bosch KDN56SQ40N NoFrost Kuvars Glass Edition buzdolabı, negatif enerjiyi pozitife çevirme özelliği ile bilinen kuvars rengin etkisini ve zarafetini mutfaklara taşıyor. Ayrıca, kuvars renkli Bosch ankastre fırın, ocak ve davlumbazlarla harika bir uyum yakalayarak, mutfakları huzur veren kuvars dokunuşu ile canlandırıyor. A+++ enerji sınıfındaki Bosch NoFrost Kuvars buzdolabı, A enerji sınıfına göre yüzde 60 daha fazla tasarruflu oluşu ile doğaya ve aile bütçesine katkı sağlıyor.



“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren Bosch Ev Aletleri, NoFrost Glass Edition buzdolapları ailesine yeni eklenen kuvars renkli modelini tüketicilerinin beğenisine sunuyor. Yeni Bosch KDN56SQ40N NoFrost Kuvars Glass Edition buzdolabı, doğada doğal olarak bulunan, duygusal dengeleyici ve tedavi edici özellikleri ile bilinen kuvars kristalinin rengine sahip. İnsana huzur ve mutluluk veren kuvars rengi ile mutfaklara enerjisini ve zarafetini katıyor. Tümüyle camla kaplı dış yüzeyi ve tamamen düz tasarımı ise bu dinginliğe ve meditasyon ruhuna ayrı bir şıklık ekliyor.



Tazelik ve vitamin koruma merkezi: Yeni HydroFresh Çekmecesi


Bosch KDN56SQ40N NoFrost Kuvars Glass Edition buzdolabı, Yeni HydroFresh çekmecesi ile pek çok mevsim sebze ve meyvesini taptaze ve sağlıklı tutmanın en akıllı yolunu sunuyor. Mükemmel saklama koşulları sunan yeni HydroFresh teknolojisi, vitamin ve nem kaybını önleyerek sebze ve meyvelerin besin değerlerini daha uzun süre muhafaza ediyor ve yiyecekleri iki kat daha uzun süre taze tutuyor. Kullanıcıların tüketim alışkanlıklarına göre doğru ayarların yapılmasına yardımcı olan yeni HydroFresh çekmecesini kullanmak artık çok daha kolay.


 

Balık, et ve et ürünlerinin tazelik merkezi: ChillerBox Çekmecesi


Bosch KDN56SQ40N NoFrost Kuvars Glass Edition buzdolabında bulunan ekstra soğuk teleskopik ChillerBox çekmecesi ise balık, et ve et ürünlerinin iki kat daha uzun süre taze kalmasına imkan tanıyor. Buzdolabının sıcaklığı dört dereceye ayarlandığında, dondurucudan gelen soğuk buhar, ChillerBox çekmecesindeki sıcaklığı yaklaşık 0°C ortalama değerde sabit tutarak özellikle et, balık ve şarküteri tarzı gıdaların ömrünü iki katına kadar uzatıyor.



A Enerji Sınıfı’ndan yüzde 60 daha tasarruflu


Akıllı Inverter Kompresör Teknolojisi’ne sahip, A+++ enerji sınıfındaki Bosch KDN56SQ40N NoFrost Kuvars Glass Edition buzdolabı, A enerji sınıfına göre yüzde 60’a varan oranlarda daha az enerji kullanıyor. Bu sayede de hem aile bütçesine hem de doğaya katkı sağlıyor.



Mutfaklarda kuvars şıklığı


Bosch KDN56SQ40N NoFrost Kuvars Glass Edition buzdolabı, kuvars renkteki Bosch ankastre fırın, ocak ve davlumbazımız ile kombinlenerek, mutfaklara bambaşka bir kuvars şıklığı getiriyor. Yeni mevsimle birlikte mutfaklarını yenilemek isteyen herkes için çok özel bir alternatif oluyor.


Geri Dön