29 / 03 / 2024

Boyner taşınıyor: Erenköy'de 2.3 milyon TL'ye bina kiraladı!

Boyner taşınıyor: Erenköy'de 2.3 milyon TL'ye bina kiraladı!

1981'de Çarşı adıyla Bakırköy'deki ilk mağazasında müşterilerine hizmet vermeye başlayan Boyner, Şaşkınbakkal'daki yerinden taşınıyor. Boyner yönetimi, Erenköy'de Akiş GYO'ya ait binayı 15 yıllığına 2 milyon 321 bin 666 TL'ye kiraladı...



1981'de Çarşı adıyla Bakırköy'deki ilk mağazasında müşterilerine hizmet vermeye başlayan Boyner, bugün Boyner, YKM, Boyner Sports, Boyner Outlet ve Boynercomtr olmak üzere dört ayrı satış kanalı, 38 ilde toplam 115 mağaza ve 300 bin metrekareye yakın satış alanıyla Türkiye'nin en büyük mağaza zincirlerinden biri konumunda. 

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; firma, müşterilerine, kadın, erkek, çocuk, aktif-spor giyimden ayakkabı ve aksesuara, kozmetikten ev dekorasyon ürünlerine farklı kategorideki pek çok yerli ve yabancı marka ürünü bir arada sunuyor. Sektörün en büyüğü olunca haliyle hep radarda olan bir firma. Boyner yıllardır Bağdat Caddesi'nde faaliyet gösteriyor. 

Boyner taşınıyor: Erenköy de 2.3 milyon TL ye bina kiraladı!

Ama şimdilerde bir taşınma hazırlığı var. Boyner, Şaşkınbakkal'daki mevcut yerinden daha büyük bir yere taşınma hazırlığı yapıyor. Boyner yönetimi, Bağdat Caddesi No: 319 Erenköy adresinde Akiş Gayrimenkul'e ait 6 bin 436 metrekarelik binayı 15 yıllığına kiraladı. Aylık kira bedeli ise 2 milyon 321 bin 666 TL olarak belirlendi. Kira takvimi ise açılıştan itibaren başlayacak. Boyner'in yeni yerine bir iki ay içinde taşınması planlanıyor.

Boyner 2021'de 5 yeni mağaza açacak!


Geri Dön