25 / 04 / 2024

BRN serin yatağın formülünü buldu!

BRN serin yatağın formülünü buldu!

Dünya’da 5 kıtada 51 ülkede satışa sunulan BRN Yatakları, ARGE çalışması ile yaz aylarının en büyük sorunu olan yataktan kaynaklanan gece terlemesini önledi...



Yapılan araştırmalara göre, uyku kalitesi, günlük hayat standardının yükselmesini sağlarken, doğru yatak seçimi ile yüzde 40-50’ye varan pozitif getiriler sağlıyor. Doğru yatak kullananlar, daha az uyumalarına karşın, daha dinlenerek kalkıyor ve zihinsel olarak daha açık ve dinamik oluyor.


Yurtdışında yaptığı başarılı ihracat çalışmaları sonrası rotasını Türkiye’ye çeviren BRN yatakları da, yazlık yatak teknolojisini daha ileriye taşıdı. Üretim tesislerindeki ARGE çalışmaları ile yaz aylarında serin ve rahat uykunun formülünü bulan  BRN Yatakları Genel Müdürü Berna İlter, ‘ ‘Yatağı tamamlayan tüm öğelerde ısı dengesini sağlayan ürünlerin kullanılması gerekmekte. Biz Blue Jel yatak ve yastıklarımızla, ısı kontrolü sağlayan yorganlarımızla uykuda serinliği sağladık’’ dedi.


Yataklarda kullandıkları “Climacool'’ kumaşı sayesinde yaz aylarında terleme sorunu yaşayanların rahat bir uykuya kavuşacağını söyleyen Berna İlter, Discovery yataklarının bu konuda ideal olduğunu belirtti.


Isı dengesizliklerinden kaynaklanan uyku problemlerini ortadan kaldırmayı amaçladıklarını da aktaran İlter, ısı kontrolü yapan yorganla hava sirkülâsyonunu sağlayıp terlemeden rahat bir uyku ortamı elde etmeyi başardıklarını belirtti.


Geri Dön