26 / 04 / 2024

BTicino Air, Axolute ve Livinglight serileriyle ince fikirler veriyor!

BTicino Air, Axolute ve Livinglight serileriyle ince fikirler veriyor!

BTicino’nun estetiği ve son teknolojiyi bir araya getirdiği anahtar prizleriyle yaşam alanlarını dekore ediyor. Fonksiyonel çözümlere minimal bir yorum getiren BTicino; Air, Axolute ve Livinglight serileriyle yeni yıla evini yeniden hazırlayanlara ince fikirler veriyor.




Yeni bir yıla yeni bir evle merhaba demek isteyenleri; Air, Axolute ve Livinglight serileriyle karşılayan BTicino, estetik tasarımlarıyla ev dekorasyonunu tamamlamanıza yardım ediyor. 


Yeni yılın renkleri BTicino ile evinizde

Modern ve minimal tasarımın fonksiyonel teknolojiyle harmanlandığı BTicino anahtar-priz serileri, şık ve estetik görünümüyle yeni yılda yaşam alanlarına yeni bir soluk getiriyor. Kırmızı, yeşil ve dore renk alternatifleriyle yaşayan mekanlar yaratmanıza eşlik eden BTicino anahtar-priz serileri, var olduğunuz her alanda yeniyıl atmosferini de yakalamanıza olanak sağlıyor. Doğanın en güzel tonu yeşili, kalite ve lüksün rengi doreyi ve gücün sembolü kırmızıyı duvarlara taşıyan BTicino’nun Air, Axolute ve Livinglight serileri, İtalyan tasarımıyla yaşam alanlarınıza kusursuz bir görünüş katıyor. 


5 mm’den ince tasarımı ve şık görünümüyle tasarım tutkunlarının vazgeçilmezi olan BTicino Air, lüks segmentte çerçeve ve mekanizmanın tek bir renkte bütünleştiği Axolute Monochrome ve tüm zevklere hitap eden renk, malzeme, doku ve şekilleri bir araya getiren Livinglight,  yaşam alanlarında kendi stilini oluşturmak isteyenlerin tercihi oluyor. 



Geri Dön