25 / 04 / 2024

BTicino Axokute serisi

BTicino Axokute serisi

BTicino’nun estetiği ve son teknolojiyi bir araya getirdiği anahtar prizleriyle yaşam alanlarını dekore ediyor. Fonksiyonel çözümlere minimal bir yorum getiren BTicino; Air, Axolute ve Livinglight serileriyle yeni yıla evini yeniden hazırlayanlara ince fikirler veriyor.

BTicino, Sevgililer Günü’nü evde geçirecek olanlara atmosfer yaratıyor!

BTicino, teknolojiyi zarafetle buluşturduğu Axolute Air serisi ile yaşam alanlarına ‘ince’ bir dokunuş yapıyor. Seride bulunan ve boyanabilme özelliğine sahip mat beyaz çerçevesiyle BTicino, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü evde geçirecek olanlara harika bir atmosfer yaratıyor.

BTicino AIR serisi yaşam alanlarına zarafet katıyor!

Tasarım ve teknolojinin muhteşem uyumuna ev sahipliği yapan İtalyan Bticino, 5 mm’den ince tasarımı ve şık görünüme sahip AIR serisiyle yaşam alanlarınıza farklılık ve zarafet katıyor.

İtalyan BTicino, Living Light ile iddialı!

İtalyan tasarımını ürünlerine de yansıtan BTicino, gelişmiş ürün teknolojisi ile modern yapıların aranılan anahtar priz seçeneklerini sunuyor. Living Light serisi ile yaşam, çalışma ve üretim alanlarına iddialı güzellik BTicino ile geliyor

BTicino Axolute serisi ile şıklık ve estetik bir arada!

Bticino anahtar priz koleksiyonuyla sadece küçük dokunuşlar yaparak evinizin atmosferini baştan aşağı değiştirebilirsiniz. BTicino serisinden zevkinize en uygun ürünü seçebilir, evinizi tek dokunuşla renklendirebilirsiniz

BTicino Axolute Swarovski ile duvarlarınıza mücevher ışıltısı!

BTicino, Axolute Swarovski serisi ile duvarlarınıza mücevher ışıltısını taşıyor. Her biri el yapımı anahtar prizler, Crystal ve Light Peach olmak üzere 2 seçenekle kullanıcılarının beğenisine sunuluyor

Doğtaş Dolce Vita Serisi ile daha modern evler!

Modern ve klasik tarzın şıklıkla buluştuğu Dolce Vita Serisi evlere estetik bir dokunuş getiriyor. Dolce Vita Serisi’nin el işçiliği ile yapılan kapitone ayrıntısı ve renk ahengi tarz sahibi bir duruş sergiliyor.

AGT Natura Parke Serisi ile hayata doğallık katıyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni laminat parke koleksiyonu “Natura Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ilham alan AGT, doğal malzemeleri kullanarak Natura Parke Serisi’ni yarattı.

VitrA’nın Ice & Smoke serisi mekanlara prestij katıyor!

VitrA’nın Ice & Smoke porselen karo serisi, buz ve duman renklerinin oluşturduğu doğal görünümü ve geometrik desenleriyle, ferah bir mekân yaratmaya olanak sağlıyor.

Çanakkale Seramik, J’adore serisi ile banyolarda şıklık sunuyor!

Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, ilham veren, ahenkli koleksiyonu White&More’da yer alan J’adore serisi ile şıklığı ve asaleti banyolara taşıyor.

VİKO, İtalyan tarzı Thea Ultima serisi ile şıklığı yansıtıyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor.

Seramiksan'dan Beyoğlu serisi!

Seramik sektörünün yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken markası Seramiksan,İstanbul'un köklü semtlerinden Beyoğlu sokaklarından aldığı ilhamı, yeni serisi Beyoğlu'nun desenlerine yansıtıyor.

Bticino ev otomasyon sistemleri teknolojiyi evlerle buluşturuyor!

Bticino'nun her türlü ihtiyaca uygun çözümler sunan MyHOME ev otomasyonu, konforlu, güvenli, çevreye duyarlı ve interaktif yapısıyla son teknolojiyi evler ile buluşturuyor.

Kalebodur, Vintage serisi ile doğanın güzelliğini mekanlara taşıyor!

Kalebodur, doğal ahşabın özel dokusu ve sıcaklığını seramiğe taşıdığı yeni serisi ‘Vintage’ ile birbirinden şık ve kullanışlı yaşam alanları yaratıyor.

BTicino Axokute serisi Haberi

BTicino Axokute serisi


Yeni bir yıla yeni bir evle merhaba demek isteyenleri; Air, Axolute ve Livinglight serileriyle karşılayan BTicino, estetik tasarımlarıyla ev dekorasyonunu tamamlamanıza yardım ediyor. 


Yeni yılın renkleri BTicino ile evinizde

Modern ve minimal tasarımın fonksiyonel teknolojiyle harmanlandığı BTicino anahtar-priz serileri, şık ve estetik görünümüyle yeni yılda yaşam alanlarına yeni bir soluk getiriyor. Kırmızı, yeşil ve dore renk alternatifleriyle yaşayan mekanlar yaratmanıza eşlik eden BTicino anahtar-priz serileri, var olduğunuz her alanda yeniyıl atmosferini de yakalamanıza olanak sağlıyor. Doğanın en güzel tonu yeşili, kalite ve lüksün rengi doreyi ve gücün sembolü kırmızıyı duvarlara taşıyan BTicino’nun Air, Axolute ve Livinglight serileri, İtalyan tasarımıyla yaşam alanlarınıza kusursuz bir görünüş katıyor. 


5 mm’den ince tasarımı ve şık görünümüyle tasarım tutkunlarının vazgeçilmezi olan BTicino Air, lüks segmentte çerçeve ve...