20 / 04 / 2024

BTSO inşaat ve gayrimenkul yatırımcılarını ağırladı!

BTSO inşaat ve gayrimenkul yatırımcılarını ağırladı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Körfez ülkelerinden gelen inşaat ve gayrimenkul yatırımcılarını ağırladı. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, İnşaat Fuarı'nın önemli işbirliklerine ve yeni yatırımlara öncülük edeceğini söyledi.



Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Körfez ülkelerinden gelen inşaat ve gayrimenkul yatırımcılarını ağırladı. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, İnşaat Fuan'nın önemli işbirliklerine ve yeni yatırımlara öncülük edeceğini söyledi. 


BTSO öncülüğünde TÜYAP, İMSİAD, BURTİMDER ve Bursa Emlak Müşavirleri Odası işbirliğinde düzenlenen İnşaat Fuarı'nı ziyaret eden yabancı yatırımcılar, BTSO'nun düzenlediği istişare toplantısında bir araya geldi. Programa BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay. Yönetim Kurulu Üyeleri Cüneyt Şener ve Şakir Umutkan ile Suudi Arabistan prenslerinden Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud. Green VValley CEO'su Zeiad Abbas, Mass International CEO'su Nail Alamirah. 

Kuveyt Büyükelçisi Abdullah AlDmvaikh. Suudi Arabistan Londra Ataşesi Dr. Abdurrahman Abdullah Alabaid ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren çok sayıda yatırımcı katıldı. 


Başkan Burkay. her yıl Arap dünyasından yüzbinlerce kişinin ziyaret ettiği Bursa'mn, dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmeyi hedefleyen Türkiye'nin lider şehirleri arasında bulunduğunu kaydetti. Bursa'mn tüm kent dinamikleriyle birlikte geleceğe hazırlandığını belirten Başkan Burkay. 

Arap coğrafyasından yatırımcıların Bursa ve çevresine her geçen gün ilgisinin arttığını anlattı. 


İnşaat Fuarı ile sektör temsilcilerini Suudi Arabistan. Katar. Kuveyt. Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn gibi Körfez ülkelerinden gelen yatırımcılarla buluşturduklarını söyleyen İbrahim Burkay. 

"Bugün de Sayın Prens Saud ve değerli yatırımcılarımızla birlikte fuarda stant açan firmalarımızı ziyaret etme fırsatı bulduk. Bu yıl BTSO olarak kurguladığımız gayrimenkul bölümü ile birlikte yurt dışından yaklaşık 300 sektör profesyonelinin katıldığı İnşaat Fuan'nın önemli işbirliklerine ve yeni yatırımlara öncülük edeceğine inanıyorum. Projelerini en güzel şekliyle sunan firmalarımızı da bu vesileyle kutlamak istiyorum" diye konuştu. 


Adana İlk Haber


Geri Dön