19 / 04 / 2024

Bucak'ın çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Bucak'ın çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Toplu Konut İdaresi Başkanı M.Ergün Turan ile kentsel dönüşüm için bir araya geldi. Başkan Mutlu, “Yaptığımız çalışmalarla Bucak’ın çehresini değiştiriyoruz. " diye konuştu.



Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Toplu Konut İdaresi Başkanı M.Ergün Turan ile kentsel dönüşüm için bir araya geldi.


Yaptığı projelerle Bucak’ı marka kent yapmak için büyük çaba harcayan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, projeleriyle Ankara’ya çıkarma yaptı. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M.Ergün Turan ve  TOKİ  2. Başkanı Mehmet Özçelik’i ziyaret eden Başkan Süleyman Mutlu, Bucak’ta yapılması planlanan kentsel dönüşüm ve TOKİ Konutları konusunda görüşmelerde bulundu. Ziyarette TOKİ Kentsel yenileme Dairesi Başkanı Gürol Konyalıoğlu’da hazır bulundu.


Başkan Mutlu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “TOKİ’deki görüşmelerimiz çok verimli geçti. Kentsel Dönüşüm ile ilgili yaptığımız 11 aylık çalışma programımızı TOKİ Başkanımızla paylaştık. Kendileri bizlere kentsel dönüşüm ile ilgili bilgi-birikimlerini aktardı. Projemiz ile ilgili düzeltme fikirleri verdi. Kentsel dönüşüm projemiz ile bizzat ilgilenerek projemizi hazırlayan firmaya bir an çalışmalarını tamamlayıp saha çalışmasına başlanması konusunda talimat verdi.”dedi. Başkan Mutlu, “Yaptığımız çalışmalarla Bucak’ın çehresini değiştiriyoruz. İlçemiz Cami ve Çukur Mahallerinin belirlenen alanlarında Kentsel dönüşüm çalışmasını başlatmıştık. Zemin ve etüt çalışmaları tamamlandı. Tasarım çalışmaları bitmek üzere. Bucak’ı, sosyal donatıları, parkları, camisi, okulu ve alış veriş merkezleri ile modern bir yerleşim alanına dönüştürmeyi hedefliyoruz.”dedi.


Oğuzeli Gazetesi


Geri Dön