19 / 04 / 2024

Bugün indirim salı günü zam! Akaryakıtta şaşırtan hesap! 

Bugün indirim salı günü zam! Akaryakıtta şaşırtan hesap! 

Brent petrol fiyatlarındaki değişim ve dolar kurundaki oynamalar akaryakıt fiyatlarının da neredeyse her gün değişmesine neden oluyor.



Benzin ve motorine bugün büyük bir indirim yapılmıştı. Ama araç sahiplerinin indirim sonrası yaşadıkları mutluluk kısa süreceğe benziyor. Çünkü benzin ve motorin için pazartesi gece yarısından itibaren yeniden zam geleceği konuşuluyor.  LPG (otogaz) içinse indirim yapılması bekleniyor. İşte son dakika haberinin tüm detayları ve güncel akaryakıt fiyatları...

Brent Petrol fiyatlarında hafta içi yüzde 5’ten fazla  düşüş yaşanmıştı. Uzun bir aranın ardından ilk kez petrol fiyatları 95 dolar seviyesine gerilemişti. Bu durum karşısında hem motorin hem de benzin grubunda büyük bir indirim getirmişti. Fakat salı günü fiyatların yeniden zamlanacağı öğrenildi. Buna göre pazartesi günü gece yarısından itibaren motorine 70, benzine ise 56 kuruş zam geleceği düşünülüyor. LPG fiyatlarına ise 42 kuruş indirim yapılması bekleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön