27 / 04 / 2024

Bulvar 216 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2013'te 5 ödül aldı!

 Bulvar 216 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2013'te 5 ödül aldı!

Özak GYO'nun "Ataşehir'in yüzük taşı" dediği projesi Bulvar 216, satışa çıktı. Şu ana kadar 400 talep gelen proje, 'Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2013'te mimari ve proje geliştirme alanlarında 5 ödülle Türkiye'nin en iyisi seçildi





ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ataşehir'deki iş merkezi Bulvar 216 satışa çıktı. Bulvar 216, 'Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 2013'te mimari ve proje geliştirme alanlarında 5 ödül birden kazandı. Projenin yarışmadan eli dolu dönmesinde çevreye saygı, sosyal yaşam ve insani alanlardaki başarılı yaklaşımı etkili oldu. 


KOMŞULUK CANLANACAK 

ÖZAK GYO Genel Müdürü Sadun Coşkuntürk, "Tek projeyle 6 kategoride katıldığımız yarışmanın 5'inde ödül almamız Bulvar 216'nın ne kadar doğru bir proje olduğunu gösteriyor. Projemiz Ataşehir'de yüzük taşı gibi parlayan bir yıldız" diye konuştu. Proje, burada çalışacak 2 bin kişi her sabah birbiriyle karşılaşacak şekilde planlanmış. Sadun Coşkuntürk, ilgi çeken bu konseptle ilgili şunları anlattı: "Bu kişiler her sabah birbirini görecek ve 'günaydın' diyebilecek. Kaybolmaya yüz tutmuş geleneksel komşuluk değerlerimizi yeniden keşfedeceğiz." 


400 KİŞİ BAŞVURDU 

Çevreye saygılı olarak planlanan proje, bölgedeki hiçbir binanın önünü kesmiyor. Buradaki 600 araçlık otoparkla bölgeye de hizmet verilmesi planlanıyor. Coşkuntürk, ofis ve perakende alanlarını içeren proje için finansçı, doktor ve mimarlar gibi birçok kesimden 400'den fazla talep aldıklarını söyledi. 



Sabah




Geri Dön