20 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul 2014'te satış rekortmeni oldu!

 Bulvar İstanbul 2014'te satış rekortmeni oldu!

Başakşehir'de inşa edilen Bulvar İstanbul, satış başarısı ile 2014'e damgasını vurdu. Proje, konut satışının yüzde 90'ını 1 yıl gibi bir sürede tamamlayarak, satış ve hasılat rekortmeni oldu.



Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından İstanbul'un hızla gelişen Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul satış başarısı ile 2014'e damgasını vurdu. Bölgenin ilk lüks konut projesi Bulvar İstanbul ve projenin yeni etabı, bölgenin ilk rezidans projesi Bulvar Rezidans Başakşehir'e yeni bir soluk kazandırdı. Proje, konut satışının yüzde 90'ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu. 


Mega projelere yakın 

Bulvar İstanbul, satışa çıktığı 2013 yılının Aralık ayından bu yana projenin yaklaşık yüzde 90'lık bölümüne denk gelen 1550 adet konutun satışını tamamladı.  Başakşehir'in değerli bir alanında konumlanan Bulvar İstanbul projesi TEM Otoyolu, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, metro, 11 ihtisas hastanesinin yer alacağı temelleri atılan Sağlık Kent, yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kanal İstanbul projelerine yakınlığı sayesinde dikkat çekiyor. 


Bölgenin ilk rezidansı 

Toplam 165 dairede her ihtiyaca yönelik 3+1, 4+1 daireler ile 5+1, 6+17+1 dubleks daire tiplerinden oluşan Başakşehir'in ilk rezidans ise projesi Bulvar Rezidans satışa çıktıktan sonra 1 saat içerisinde yüzde 90'lık satış elde etti. 


Posta 


Geri Dön