29 / 03 / 2024

bulvar istanbul ne zaman teslim

bulvar istanbul ne zaman teslim

Bulvar Rezidans, Bulvar Etabı, Göl Etabı olmak üzere 3 etaptan meydana gelen projede cadde dükkanları açık artırma ihalesi ile satışa sunuluyor. İşte 28 soruda Bulvar İstanbul projesi...

Bulvar İstanbul: Yatırımsa yatırım, kazançsa kazanç!

Bulvar İstanbul Cadde projesindeki mağazalar ve kreş 29 Kasım Pazar günü açık artırma ile satışa sunulacak. Başakşehir'de yükselen Bulvar İstanbul'da fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul 2014'te satış rekortmeni oldu!

Başakşehir'de inşa edilen Bulvar İstanbul, satış başarısı ile 2014'e damgasını vurdu. Proje, konut satışının yüzde 90'ını 1 yıl gibi bir sürede tamamlayarak, satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Kayaşehir Bulvar İstanbul iletişim!

Kayaşehir Bulvar İstanbul iletişim için 444 66 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede banka kredisi ödemeleri 1 yıl sonra yapılıyor.

Bulvar İstanbul kampanyalı ödeme planı!

Bulvar İstanbul kampanyalı ödeme planı kapsamında banka kredisi ödemeleri 1 yıl sonraya erteleniyor. 2+1'den 7+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri sunulan proje 3 etap halinde yükseliyor.

Bulvar İstanbul'da fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor!

Bulvar İstanbul projesinde toplam 1.555 adet daire yer alıyor. Özkar - Özülke İnşaat imzası taşıyan projede yer alan dairelerin fiyatları 387 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul satılık daire!

Bulvar İstanbul satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yeni etap için ön talep toplanan Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde daire fiyatları 368 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Bulvar İstanbul Evleri'nde 445 bin TL'ye 3+1!

Bulvar İstanbul Evleri'nde alternatif daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildi. Yüzde 1 KDV uygulanan projede 3+1 daireler 445 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul projesinde 629 bin TL'ye 4+1!

Başakşehir Bulvar İstanbul projesi Özkar ve Özülke İnşat imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede toplam 1555 adet konut yer alıyor. Bulvar İstanbul projesinde yer alan 4+1 dairelerin fiyatları 629 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 288 bin liraya 2+1 daire!

Satışların devam ettiği Bulvar İstanbul projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde 2 oda 1 salon daireler 288 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor...

Bulvar İstanbul Başakşehir nerede? 18 ay sıfır faiz!

Bulvar İstanbul Başakşehir nerede? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 18 ay sıfır faizle ödemelerin yapıldığı Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde 2+1 konutların fiyatları 288 bin liradan başlıyor...

Bulvar İstanbul satış fiyatları!

Bulvar İstanbul satış fiyatları kapsamında 2 oda 1 salon daireler 266 bin 600 TL'den başlıyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Evlerinde 36 aya kadar vadelendirme yapılarak konut alınabiliyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul'da 266 bin 600 TL'ye 2+1 daire!

Başakşehir Bulvar İstanbul Evlerinde 36 aya kadar vadelendirme yapılabiliyor. Bulvar İstanbul Konutlarında 2 oda 1 salon daireler minimum 266 bin 600 TL'den başlayarak yükseliş gösteriyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul ne zaman teslim?

Başakşehir Bulvar İstanbul ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Bulvar İstanbul Evleri'nde dairelerin satış fiyatları 247 bin 435 liradan başlangıç gösteriliyor....

Bulvar İstanbul fiyat listesi!

Bulvar İstanbul fiyat listesi 247 bin 435 liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Başakşehir'de inşa edilen Bulvar İstanbul Evleri projesi 1.500 adet konuttan meydana geliyor...

Modda Bulvar projesi ne kadar kazandırdı? 

İnşaat, taahhüt, proje yönetimi ve gayrimenkul alanında faaliyet gösteren köklü firmalardan Ontan inşaat, 2006 yılından bu yana Yerel ve Ulusal platformlarda, özellikle Ege Bölgesi'ne birçok ödüllü proje kazandırdığını ve Modda Bulvar'la bugüne kadar yüzde 50 prim yaptığını açıkladı...

Bulvar İstanbul'da yaşam Nisan'da başlıyor!

Emlak Konut güvencesiyle, Bulvar İstanbul İş Ortaklığıyla Başakşehir’de hayata geçirilen Bulvar İstanbul’da teslimler 7 ay öne çekildi. Büyük kısmının sahiplerini bulduğu projede erken teslim heyecanı yaşanırken, daire teslimleri Nisan ayında başlıyor.

Bulvar İstanbul Cadde ne zaman satışta?

Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta yükseliyor. Projede daire alanları 78 metrekareden başlıyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde ne zaman satışta?

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları minimum 78 metrekare büyüklüğe sahip. Proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde ne zaman teslim?

Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükseliyor. Projede açık artırma ihalesi başvurular devam ediyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde ne zaman teslim?

Bulvar İstanbul Cadde satışları ne zaman yapılacak?

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen Bulvar İstanbul Cadde projesi toplam 1.555 adet daireden oluşuyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde satışları ne zaman yapılacak?

Bulvar İstanbul Cadde satış tarihi ne zaman?

Toplam 1.555 adet daireden meydana gelen proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inşa ediliyor. Proje Özkar ile Özülke İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde satış tarihi ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde'de yer alan 24 adet mağaza, 1 adet cafe ve kreş satışa sunuluyor. Proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi ne zaman?

Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışta!

Bulvar İstanbul projesi kapsamındaki 'Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor. Başakşehir'deki lüks projede 24 adet mağaza ve site sakinlerine hizmet verecek.

Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor!

Bulvar İstanbul projesi kapsamındaki 'Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor. Diğer projelerle birlikte yaklaşık 20 bin kişiye hizmet etmesi öngörülen Bulvar istanbul Cadde'de teslimler ise Haziran 2016'da yapılacak.

Bulvar İstanbul Projesi ne zaman tamamlanacak?

Mimar Sabri Paşayiğit’in önderliğinde nitelikli projeler üreten SPDO’nun Başakşehir’de inşaatı devam eden Bulvar İstanbul projesi, çağdaş tasarımı ve sosyal yanı kuvvetli kurgusuyla bulunduğu lokasyonda fark yaratmayı hedefliyor.

Bulvar İstanbul Kayaşehir ulaşım bilgileri!

Bulvar İstanbul Kayaşehir ulaşım bilgilerine göre proje TEM Otoyolu'na, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne, Sağlık Kent'e, metroya, Atatürk Havalimanı'na, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne, Kanal İstanbul'a yakın bir alanda bulunuyor.

Bulvar İstanbul'daki dairelerin yüzde 90'ı 1 yılda satıldı!

Emlak Konut'un Basaksehir'deki en lüks projesi Bulvar istanbul, konutların satısını yüzde 90'ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

bulvar istanbul ne zaman teslim Haberi

bulvar istanbul ne zaman teslim

1 -  Bulvar İstanbul nerede inşa ediliyor?

Bulvar İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçiriliyor. 


2 - Bulvar İstanbul projesinin ortakları kimler?

Bulvar İstanbul projesinin ortakları Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat olarak karşımıza çıkıyor. Proje Emlak Konut güvencesiyle inşa ediliyor. 


3 - Bulvar İstanbul projesinde cadde dükkanlarının açık artırma ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul projesinde cadde dükkanlarının ve kreşin ihalesi 29 Kasım'da yapılacak. 


4 - Bulvar İstanbul projesinde satılık dükkan fiyatları ne kadar?

Bulvar İstanbul projesine satılık dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. 


5 - Bulvar İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Bulvar İstanbul daire fiyatları şöyle;

3+1 daireler 780 bin TL ile 847 bin TL arasında

4+1 daireler 769 bin TL ile 1 milyon 25 bin TL arasında

6+1 daireler 1 milyon 300 bin TL ile 1 milyon 349 bin...