16 / 04 / 2024

Bumerang Kartal'da 30'uncu kata gelindi!

Bumerang Kartal'da 30'uncu kata gelindi!

İstanbul Anadolu Yakası’nın yükselen yıldızı olarak sayılan Kartal’da yükselen Bumerang Kartal projesinde 30’uncu kata gelindi.




Bumerang şeklinde tasarlanan Bumerang Kartal projesi, Kartal Metrosu’nun yanı başında inşa ediliyor. Özkartallar A.Ş. güvencesiyle hayata geçirilen Bumerang Kartal projesinde 8. kattan itibaren tüm daire ve odalarda Adalar ve deniz manzarasının keyfine varılabiliyor.

 

Bumerang Kartal, Seyir Terası, Cafeler, Toplantı Salonları, Yüzme Havuzları, Tenis Kortu, Fitness Center, Sauna, Buhar Odası-Masaj Odası, Türk Hamamı, Loby ve Danışma, Çamaşırhane, Mescitler, Yönetim Odaları, Sığınak, Açık ve Kapalı Otopark, profesyonel yönetim ile birlikte ofis ve konut anlayışını bir arada sunuyor. 

 

Bumerang Kartal projesi 40 katlı olup, 9 bin 650 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 60 bin metrekarelik kapalı inşaat alanına sahip 190 adet bağımsız bölüm ve 14 adet mağazadan meydana geliyor. 

 

Bumerang Kartal Projesi’nde ofis ve konut alanlarının metrekare fiyatı 6 bin TL ile 12 bin 500 TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede , yüzde 1 KDV avantajları ile firma bünyesinde yüzde 40’u peşin, geri kalan yüzde 60’i proje bitiş tarihi olan, Aralık 2019'a kadar 0 komisyon ile vadelendiriliyor.
 


Geri Dön