23 / 04 / 2024

Burada eve yatırım yapan parasını ikiye katladı! İkince ev neredeyse bedavaya geldi

Burada eve yatırım yapan parasını ikiye katladı! İkince ev neredeyse bedavaya geldi

Türkiye'de ortalama bir konutun fiyatı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde yüzün üzerinde arttı. Geçen sene bu dönemde 500 bin liraya satılan bir ev bu sene aynı dönemde 1 milyon lirayı geçti. Parasını konuta yatıran bir yatırımcı eve yatırdığı parayı bir yılda amorti etti.



İSTANBUL'DA KONUT FİYATLARI BİR YILDA YÜZDE 122 ARTTI

Konut fiyatları illere göre değerlendirildiğinde ise İstanbul'da yüzde 9,8, Ankara'da yüzde 9,6 ve İzmir’de 10,6’nin oranında arttı. Konut fiyatları bir önceki yılın aynı ayına göre ise İstanbul'da yüzde 122, Ankara'da yüzde 111,7 ve İzmir'de yüzde 105,9 oranlarında yükseldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş yüksek enflasyon açıklaması! 'Bundan sonraki ilk işimiz' diyerek...

Bir ayda basılan 5, 10, 20, 50, 100 ve 200 TL'lik banknot sayısı! Ortaya çıkan rakam korkunç

Ev sahiplerinden kiraya yeni zam taktiği! Kirada 5 yılınızı doldurmadıysanız...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön