23 / 04 / 2024

Bursa Berk Center İş Merkezi açıldı!

Bursa Berk Center İş Merkezi açıldı!

İnşaat sektöründe Bursanın önemli markalarından biri olan Burçin İnşaat, Mudanya Yolu üzerinde tamamladığı Berk Center projesi ile 2016'ya damgasını vurdu.




İnşaat sektöründe Bursanın önemli markalarından biri olan Burçin İnşaat, Mudanya Yolu üzerinde tamamladığı Berk Center projesi ile 2016'ya damgasını vurdu. Burçin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin, Berk Center İş Merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngören ve Bursa işadamları katıldı. Berk Center İş Merkezi, 105 – 320 metrekareye kadar 20 ofis ve 220 – 475 metrekareye kadar da 7 dükkandan oluşuyor. 

Burçin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin, Berk Center projesi ile Bursada hayata geçirdikleri 7. plaza olduğunu belirtti. Mudanya yolunu tercih etmelerinin sebebini de Emek bölgesinde ihtiyaç olduğunu ifade etti. Alışveriş merkezlerine yakınlığı, çevre yolu ve iş merkezinin tam karşında Organize Sanayi Bölgesinin olmasından da dolayı tercih sebebi olacak olan Berk Center İş Merkezi, otoparkı ile de Bursada bir ilk oldu. Otoparkı ile Bursada bir ilki gerçekleştirdiklerini ifade eden Naci Şahin, şöyle devam etti: “ Bursada ilk kez plaza olarak biz yaptık. Bu tarz OTIS asansörü büyük oteller de görebiliyoruz. Otoparkın en büyük özelliği 112 araç kapasiteli olmasıdır. Teras kata araçlar asansörle çıkacak. Berk Center İş Merkezinde her sektöre uygun ofis ve dükkanlar bulunuyor”



Bursa Hakimiyet Yaşayan




Geri Dön