26 / 04 / 2024

Bursa Gürsu'da imar planları konuşuldu!

Bursa Gürsu'da imar planları konuşuldu!

Bursa Gürsu Belediye Meclisi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ilk toplantısını yaptı. Gürsu'nun imar planlarının tekrar gözden geçirildiği toplantıda ana maddelerden biri kamu yatırımlarında ilçe içinde yeterli büyüklükte arsa bulunmamasıydı.



Gürsu Belediye Meclisi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ilk toplantısını yaptı. Gürsu'nun imar planlarının tekrar gözden geçirildiği toplantıda ana maddelerden biri kamu yatırımlarında ilçe içinde yeterli büyüklükte arsa bulunmamasıydı.


Başkan Mustafa Işık, "İlçemiz için elimizi taşın altına koyduk gereği yapmaya gayret ediyoruz. Yıllardır var olan imar sorunu ve düzenlemeleri bizleri yeni tedbirler konusunda zorluyor. İlçe içinde arazisi olan devlet kurumlan ile tek tek görüşüyoruz Amacımız ilçe içinde aciliyet kazanan kurum binaları bir an önce temelini atarak yapmak. Ancak aldığımız bazı kararlarında kamuoyunda farklı algılanarak, yanlış yorumların yapıldığını görüyoruz Bu ™ yorumlar bizleri yanlış değerlendirmeler konusunda üzse de takdiri yine kamuoyuna bırakıyoruz" dedi. Gurupların görüşlerinin alınmasına geçilirken Adaköy"de gönüllülerden bir itfaiye istasyonunun yapılması kararlaştırırken, MHP gurubu tarafından da Zafer Caddesi'nin isminin Şehit Ömer Halis Demir isimi ile birleştirilme teklifi oy birliği ile kabul edildi.


Bursa Kent





Geri Dön