24 / 04 / 2024

Bursa Gürsu'da yatırımlar tüm hızıyla devam edecek!

Bursa Gürsu'da yatırımlar tüm hızıyla devam edecek!

Bursa Gürsu'da Ericek göletinin kenarına anfi tiyatro ve sahne, 2 tane park, temizlik şantiyesi, araç filosu, Hasanköy yolunda 2.3 kilometre asfaltlama çalışmaları ve şefkat mağazası hizmete girdi.



Gürsu Belediyesi bir yılda ilçeye 5 milyon liralık yatırım yaptı. BEBKA'nın desteğiyle butik otel ile doğa sporları merkezi yapılırken, Ericek göletinin kenarına anfi tiyatro ve sahne, 2 tane park, temizlik şantiyesi, araç filosu, Hasanköy yolunda 2.3 kilometre asfaltlama çalışmaları ve şefkat mağazası hizmete girdi. Makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın ardından göreve gelen Mustafa Işık, Yıldız'ın bırakmış olduğu emanete sahip çıkıyor. 


BAŞKAN EMANETİ 

Her gün vatandaşların arasında olan Işık, vatandaşların dertleri ile bire bir ilgileniyor. Mustafa Işık, "Başkanımızın emaneti olan Gürsu'yu sanayide, tarımda, eğitimde, ekonomide hatta sağlık alanında 17 ilçe arasında ilk 3 arasına girmesini sağlamak Cüneyt Yıldıza olan namus borcumuzdur. 

Vekaleten aldığımız bu görevi onun hayali olan tarımla barışık, modern sanayi kenti olarak bırakmak önümüzdeki dönemde en büyük hedefimizdir" dedi. 


Bursa Kent


Geri Dön