25 / 04 / 2024

Bursa Karacabey kademe binasının temeli atıldı!

Bursa Karacabey kademe binasının temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Karacabey Belediyesi, kademe binasının temelini attı.



 

Karacabey Belediyesi tarafından inşaatına başlanılan ve yaklaşık 2,5 milyon TL'ye mal olacak yeni kademe binasının temeli atıldı. 

Olay gazetesinde yer alan habere göre, Karacabey Belediyesi tarafından olan kademe binası, 240 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. İdari kısım ve 9 adet atölyenin bulunacağı kademe binasında, tamirhane, lastik atölyesi, elektrik-sıhhi tesisat atölyesi, kaynakhane, marangozhane, boyahane, inşaat atölyesi ve 2 adet depo yer alacak.

Kademe binanın yaklaşık 180 iş günü içerisinde teslim edileceğini söyleyen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Karacabey'de yaşayan vatandaşlarımızın hayat standartlarını yükseltmek ve modern şehircilik anlayışını yakalamak için her alanda çalışmalara devam ediyoruz. İstanbul-İzmir otoyolu da kadememizin önünden geçecek. Mezbelelik haline gelmiş, tehlike arz eden ve personelimizin sağlıklı çalışmasına imkan vermeyen binaları yıktık. Şu anda modern atölyeleri ve sosyal tesisi burada gerçekleştireceğiz. Burasını daha iyi hizmet verebilir hale getireceğiz” şeklinde konştu.


Geri Dön