16 / 04 / 2024

Bursa Yıldırım'a modern aile sağlığı merkezi!

Bursa Yıldırım'a modern aile sağlığı merkezi!

İnsan odaklı belediyecilik anlayışı kapsamında önemli hizmetler üreten Yıldırım Belediyesi, sağlık alanında da Yıldırımlılar için örnek bir projeyi ilçeye kazandırıyor.




İnsan odaklı belediyecilik anlayışı kapsamında önemli hizmetler üreten Yıldırım Belediyesi, sağlık alanında da Yıldırımlılar için örnek bir projeyi ilçeye kazandırıyor. Millet Mahallesi’nde yapımı süren aile sağlığı merkezi bölge halkına sağlık konusunda önemli imkanlar sunacak. Yıldırım Belediyesi’nin sunduğu hizmetlerle hayatın her alanında olduğu gibi sağlıkta da öncü kurum olduğunu söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yapımı hızla devam eden aile sağlığı merkezimiz Millet mahallemize artı değer katacak. Modern binamızda vereceğimiz sağlık hizmetlerimizle vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracağız” dedi.




AİLE SAĞLIĞI MERKEZİNDE YOK YOK


Yıldırım Belediyesi tarafından inşası süren Millet Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi hakkında bilgi veren Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Millet Mahallesi’nde yapımını sürdürdüğümüz aile sağlığı merkezimiz 614 metrekarede hizmet verecek. Binanın içerisinde 10 adet muayene odası, 2 adet gebe izlem ve aile planlama odası, 2 adet aşı ve bebek çocuk izleme odası, 2 adet tıbbi müdahale odası, 2 adet emzirme odası yer alacak” diye konuştu. Merkez de ayrıca laboratuvarın yanı sıra engelliler için hasta muayene odası olacağını da açıklayan Başkan Edebali, “Gencinden yaşlısına, çocuğundan engellisine kadar tüm vatandaşlarımız sağlık merkezimizden yararlanabilecek. Her bir ayrıntısını titizlikle çalışarak modern bir binada bölge halkımıza en iyi imkanları sunacağız” şeklinde konuştu.



‘VATANDAŞLARIMIZIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRIYORUZ’


İlçede devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak projelerle tamamlamaya devam ettiklerini ifade eden Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Hizmet anlayışımızın merkezinde insan var. Dolayısıyla kendimizi rutin belediyecilik hizmetleri ile sınırlandırmıyoruz.  ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ şiarımız kapsamında hemşerilerimizin ihtiyaç duyduğu her alanda çalışmalar yürütüyoruz. Amacımız insan sağlığının her şeyin önünde olduğu bilinciyle insanlarımıza kesintisiz sağlık hizmet vererek Yıldırımlıları sağlığına en kısa sürede kavuşturmak. İlçemiz sınırları içerisinde yaşayıp, hizmetin ulaşmadığı vatandaşımız kalmayacak. Mutlu bir toplum ancak sağlıklı bireyler ile oluşturulabilir” şeklinde görüşlerini belirtti.


Yıldırım Belediyesi



Geri Dön