26 / 04 / 2024

Bursa'da 13.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa'da 13.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Kazım Karabekir Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 13 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.



Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Kazım Karabekir Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 13 milyon 200 bin TL olarak belirlendi.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığından:

Aşağıda belirtilen iş, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine göre kapalı teklif usulü ile ihaleye konulmuştur

Bursa da 13.2 milyon TL ye satılık gayrimenkul!

Geçici veya sürekli olarak kamu ihalelerine katılmaktan yasaklanmış olanlar, doğrudan veya dolaylı olarak ihalelere katılamazlar. İhale, Belediyemiz Encümeninde yapılacak olup şartname, Destek Hizmetleri Müdürlüğü İhale Biriminde görülebilir. İhaleye katılabilmek için aşağıdaki belgelerin sunulması gerekmektedir. İstenen tüm belgelerin asıl veya noter tasdikli olması gerekmektedir. Kamu kurum ve kuruluşları ile kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının internet sayfası üzerinden sorgulanabilen belgelerin asıl veya noter tasdikli olması
zorunlu değildir.
-Gerçek kişiler için; e-Devlet'ten alınmış Yerleşim Yeri (İkametgâh) Belgesi
-Gerçek kişiler için; T.C. kimlik kartının ibrazı
-Temsil durumunda noterden onaylı vekâletname ile T.C. kimlik ibrazı (Vekâletnamede; her türlü ihalelerde teklif vermeye, artırım yapmaya yetkinin verilmesi gerekmektedir.)
-Yabancı isteklilerin Türkiye’de tebligat yerini gösteren belge
-Tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı veya ihale ilanının yayımlandığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğe ait faaliyet belgesi

Bursa da 13.2 milyon TL ye satılık gayrimenkul!

-Tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri (Derneklerin karar defterinde; ihale için teklif vermeye, artırım yapmaya yetkisinin verildiğine dair karar alınması ve defterin ibrazı gerekmektedir.)
-2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’na uygun olan Geçici Teminat (Bankadan getirilecek ise mektup örneği İdareden alınacak)
-Yıldırım Belediyesine borcu olmadığına dair belge (İhale Biriminden Alınacak)
-Her sayfası imzalanmış şartname
Yukarıda istenilen belgeler, ihale tarih ve saatine kadar Destek Hizmetleri Müdürlüğ


Geri Dön