25 / 04 / 2024

Businist Office projesi fiyat!

Businist Office projesi fiyat!

Firma: SVR Gayrimenkul Yatırım

Proje: Businist Office

Businist Office projesi fiyat listesi kapsamında ofislerin metrekare birim fiyatı 4 bin dolar ile 6 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. 396 adet ofis ve 22 adet dükkanın yer aldığı projede banka kredisi kullanılıyor...



500 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen Businist Office projesi fiyat listesi metrekare bazında belirlendi. Proje, Boğaz Köprüsü'ne, Bağdat Caddesi'ne, Fenerbahçe Marina'ya, metroya, E-5'e ve Marmaray'a yakın uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığında kurulan SVR Grup tarafından inşa edilen Businist Office projesi nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Anadolu yakası Kadıköy Fikirtepe deniliyor. Projede teslimler 2016 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşecek.


Dükkan alanlarının 60 metrekare ile 380 metrekare, ofis alanlarının ise 45 metrekare ile 320 metrekare arasında değiştiği Businist Office projesi fiyat listesi ofislerin alan, konum ve katlarına göre değişiyor. 


Businist Office projesi fiyat!


Ofis sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Businist Office projesi ulaşım bilgileri kapsamında adres bilgileri şu şekilde: Sahrayıcedit Mahallesi E-5 üzeri Golden Plaza E Blok Kadıköy İstanbul


Businist Office projesi fiyat bilgileri kapsamında metrekare birim fiyatı 4 bin dolar ile 6 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. 


SVR Gayrimenkul Yatırım Businist Office adres bilgileri!

http://www.emlakkulisi.com/svr-gayrimenkul-yatirim-businist-office-adres-bilgileri/260422


SVR Gayrimenkul Businist Office projesi!

http://www.emlakkulisi.com/svr-gayrimenkul-businist-office-projesi/260223


Businist Office Fikirtepe teslim tarihi!

http://www.emlakkulisi.com/businist-office-fikirtepe-teslim-tarihi/260414


Businist Office ödeme planı! 

http://www.emlakkulisi.com/businist-office-odeme-plani/259262



Fikirtepe Businist Office iletişim:

Telefon: 0 216 407 24 00- 444 60 13

Web: www.businist.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön