19 / 04 / 2024

Bütün yatırımcılar İslam Memiş’in açıklamasına kilitlendi! Altın yıl sonunda ne kadar olacak? Neye yatırım yapmalıyız?

Bütün yatırımcılar İslam Memiş’in açıklamasına kilitlendi! Altın yıl sonunda ne kadar olacak? Neye yatırım yapmalıyız?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altının yıl sonundaki fiyatını açıklarken, yatırımı neye yapmamız gerektiğini açıkladı. İşte detaylar…



ALTININ NE KADAR OLACAĞINI AÇIKLADI

Memiş, bu açıklamaların yanı sıra gram altının yıl sonunda kaç lirayı göreceğini açıkladı. Memiş, "Gram altın TL seviyesi ekranlarda 968 TL iken Gram altın - TL fiyatı o anda 985 lira. Gümüş 10.64 görüyor olsanız da gram fiyatı 11,09 lira seyirlerinde. Dünya altın ve gümüşü bedava alıyor, dolar sahipleri bedava alıyor ama biz bedava alamıyoruz. Biz ucuza alamıyoruz. Gram altın - lira fiyatı yıla 780 TL seviyesinden başladığını biliyoruz. Bugün 985 TL seviyesini konuşuyoruz. Gramında 200 TL’lik bir artış görüyoruz. Bu kadar manipüleye rağmen bu kadar ciddi düşüşlere rağmen gram altın altı ayda gramında 200 TL değer kazanmış. Anladınız ne olduğunu. Bir sonrasında 1020 TL, sonra 1050 TL ondan sonra 1200 TL, yıl sonuna kadar da ise 1450 TL olacak" şeklinde konuştu.

Memiş, bunların yanı sıra, "Gümüşün gram fiyatında ise 20 TL. Şu an için bu öngörülerimde herhangi bir değişiklik yok. Anormal bir durum olsa idi bunu gönül rahatlığıyla paylaşırdım. Örneğin birkaç hafta önce 2150 dolar öngörüm vardı. 2022 yıl sonu ons altın için. Geçtiğimiz mart ayında ise 2058 dolar seviyesi oldu. Öngörümü 2350 dolar seviyesine çıkardığımı ifade ettim. “Altınım var, altını satarak ev alayım mı” diyorlar. Altın fiyatlarındaki artış, hayatını daha pahalı hale getirir. Varsa ev al. Çok da beklememek gerekiyor" diyerek yatırımcılara çağrılarda bulundu.

Bütün yatırımcılar İslam Memiş’in açıklamasına kilitlendi! Altın yıl sonunda ne kadar olacak? Neye yatırım yapmalıyız?

EDİTÖR NOTU: Bu haber 6 Ağustos 2022 tarihinde saat 15.51'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,41 Türk Lirası, euro 18,37 Türk Lirası, altının gramı ise 1036 Türk Lirası değerinde.

İş arayanlara Kızılay’dan müjde! Kızılay’da iş sahibi olabilmek artık çok basit! Sakın tarihleri kaçırmayın

Elimizdeki dolarları bozduralım mı bozdurmayalım mı? Dolar uzmanı Selçuk Geçer flaş çağrıyı yaptı! O rakama hazır olun

Memur, memur emeklisi, SSK ve Bağ-Kur emeklisi bu haberi dört gözle okuyun! Yeni yılda maaşlara ne kadar zam yapılacak

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön