24 / 04 / 2024

Büyükçekmece Belediyesi kaçak yapıları affetmedi!

Büyükçekmece Belediyesi kaçak yapıları affetmedi!

Kaçak yapıyla mücadeleyi dur durak bilmeden sürdüren Büyükçekmece Belediyesi kaçak yapıları affetmiyor.



 

Büyükçekmece Belediyesi kaçak yapıyla mücadelesini sürdürüyor. Büyükçekmece Belediyesi bu kapsamda Tepecik Türkoba Mahallesi, Çayırlar mevkiinde kaçak olarak yapıldığı tespit edilen 13 yapıyı yıktı.

Büyükçekmece Belediyesi'nde yer alan habere göre, kaçak inşaatlarını yıktırmamak için direnen vatandaşların belediye ekipleri ve polisi taş yağmuruna tutunca olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Çıkan olaylarda 4 polis yaralanırken, 17 kişi de  gözaltına alındı.

Kaçak yapıların tamamı yıkıldı

Bölgedeki kaçak yapılaşmaya karşı 24 saat nöbet sistemiyle mücadele veren Büyükçekmece Belediyesi imar müdürlüğü ve zabıta müdürlüğü ekipleri kaçak inşaatları önce tek tek tespit edip mühürledi ardından da yıktı. Su toplama havzasına kaçak inşaat yapan şahıslar, belediyenin yıkım ekibine karşı direndi. Vatandaşlar yıkıma karşı direnince olay yerine çok sayıda çevik kuvvet polisi sevk edildi. Yıkıma engel olmaya çalışan vatandaşlar ise polislere saldırdı. Belediye ekipleri gün boyu sürdürdükleri çalışmalar sonucunda kaçak yapıların tamamının yıkımı gerçekleştirildi.


Geri Dön