26 / 04 / 2024

Çabuğ İnşaat Plastik Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!


Çabuğ İnşaat Plastik Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Limited  Şirketi  Maltepe’de  650 bin TL sermaye bedeli  Bahar Çabuğ tarafından kuruldu.



Çabuğ İnşaat Plastik Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Limited  Şirketi  Maltepe’de  650 bin TL sermaye bedeli  Bahar Çabuğ tarafından kuruldu.

Çabuğ İnşaat Plastik Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) PLASTİK Plastikten yarı mamul halde profil, çubuk, tabaka, levha, blok, film, folyo, şerit, vb. ile monofilament imalatı (naylon brandalar dahil) OTOMOTİV Otomobil ve hafif motorlu kara taşıtlarının diğer perakende ticareti (ambulans ve minibüs benzeri motorlu yolcu taşıtları dahil (3,5 tondan daha az)) (aracılar ile internet, TV. Vb. Üzerinden ticaret dahil) ELEKTRİK Bina ve bina dışı yapıların elektrik tesisatı, kablolu televizyon ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler (uydu antenleri dahil), elektrikli güneş enerjisi kolektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. kurulumu ORMAN ÜRÜNLERİ Ağacın ilk işlenmesinden elde edilen ürünlerin toptan ticareti (kereste, ağaç yünü, talaş ve yongası, demir yolu ve tramvay traversleri, kontrplak, yonga ve lifli levhalar (mdf, sunta vb.), parke panel, ahşap varil, fıçı ve diğer muhafazalar, vb.)


Geri Dön