19 / 04 / 2024

Çabuğ İnşaat adres

Çabuğ İnşaat adres

Çabuğ İnşaat Plastik Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Limited  Şirketi  Maltepe’de  650 bin TL sermaye bedeli  Bahar Çabuğ tarafından kuruldu.

Abu Khaled İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abu Khaled İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Idrıs tarafından kuruldu.

Çabuğ İnşaat Plastik Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çabuğ İnşaat Plastik Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Limited  Şirketi  Maltepe’de  650 bin TL sermaye bedeli  Bahar Çabuğ tarafından kuruldu.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Er Üstün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Üstün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Abuşoğlu tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Biyamed İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Danışmanlık Genel Pazar.ve Dış Tic. Ltd.Şti.İstanbul Abu Ali Şubesi açıldı!

Biyamed İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Danışmanlık Genel Pazar.ve Dış Tic. Ltd.Şti.İstanbul Abu Ali Şubesi, H.Dahham Welı Jumaah Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Fatih'te açıldı.

Kulak İnşaat, Abu Dhabi’deki otel projesine başladı!

Kulak İnşaat, şimdi de Körfez’in simgesi olacak lüks otellerin inşası için kolları sıvadı. İlk olarak 200 milyon dolarlık Abu Dhabi’deki otele start veren Kulak İnşaat, 5 ayrı otel için de sözleşme aşamasına geldi.

TAV İnşaat, 'yılın en iyi havalimanı müteahhidi' seçildi!

TAV açıklamasına göre, uluslararası havacılık sektörü otoritelerini bir araya getiren Abu Dabi'deki Gelişen Piyasalar Havalimanı Ödülleri (Emerging Markets Airports Avvards) kapsamında TAV İnşaat, "Yılın En İyi Havalimanı Müteahhidi" seçildi...

TAV İnşaat, Yılın En İyi Havalimanı Müteahhidi oldu!

TAV açıklamasına göre, uluslararası havacılık sektörü otoritelerini bir araya getiren Abu Dabi'deki Gelişen Piyasalar Havalimanı Ödülleri (Emerging Markets Airports Avvards) kapsamında TAV İnşaat, "Yılın En İyi Havalimanı Müteahhidi" seçildi.

TAV İnşaat ''Yılın En İyi Havalimanı Müteahhidi'' oldu!

TAV açıklamasına göre, uluslararası havacılık sektörü otoritelerini bir araya getiren Abu Dabi’deki Gelişen Piyasalar Havalimanı Ödülleri (Emerging Markets Airports Awards) kapsamında TAV İnşaat, "Yılın En İyi Havalimanı Müteahhidi" seçildi...

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

TAV İnşaat Abu Dabi'ye 3 milyar dolarlık proje inşa edecek!

TAV İnşaat'ın Abu Dabi'ye yapacağı projenin 27 milyon kişiye hizmet vermesi bekleniyor

TAV İnşaat, Abu Dabi’de 3 milyar dolarlık terminal inşa edecek!

TAV İnşaat, Abu Dabi Havalimanı'nda 3 milyar dolara 27 milyon kapasiteli terminal inşa edecek

Çabuğ İnşaat adres Haberi

Çabuğ İnşaat adres

Çabuğ İnşaat Plastik Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Limited  Şirketi  Maltepe’de  650 bin TL sermaye bedeli  Bahar Çabuğ tarafından kuruldu.

Çabuğ İnşaat Plastik Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) PLASTİK Plastikten yarı mamul halde profil, çubuk, tabaka, levha, blok, film, folyo, şerit, vb. ile monofilament imalatı (naylon brandalar dahil) OTOMOTİV Otomobil ve hafif motorlu kara taşıtlarının diğer perakende ticareti (ambulans ve minibüs benzeri motorlu yolcu taşıtları dahil (3,5 tondan daha az)) (aracılar ile internet, TV. Vb. Üzerinden ticaret dahil) ELEKTRİK Bina ve bina dışı yapıların elektrik tesisatı, kablolu televizyon...