20 / 04 / 2024

Caddepark Erenköy'ün teslimi için sayılı günler!

Caddepark Erenköy'ün teslimi için sayılı günler!

Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşümde tam gaz gidiyor. 12 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip Caddepark Erenköy, 18 ay gibi kısa bir sürede teslim edilmiş olacak.



Aydoğan İnşaat'ın, kentsel dönüşüm kapsamında yaptığı Caddepark Erenköy'ün teslimi için sayılı günler kaldı. Caddenin en prestijli bölgelerinden Erenköy'de 2014 yılının ilk ayında inşaatına başlanan projenin teslimi 30 Haziran 2015'te yapılacak. 


12 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip Caddepark Erenköy, 18 ay gibi kısa bir sürede teslim edilmiş olacak. 


Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, Caddepark Erenköy'ün, kentsel dönüşüm kapsamında yaptıkları projelerin iyi bir örneğini oluşturduğunu belirterek, "Caddepark Erenköy'ün inşaatı boyunca aldığımız güvenlik önlemleri, çevreye duyarlılığımız ve inşaat kalitemizle tüm dikkatleri üzerimizde toplamayı başardık. 18 ay gibi kısa bir sürede kalitemizden hiçbir ödün vermeden projemizi haziran ayı içerisinde teslim edebileceğimizin gururunu yaşıyoruz" dedi. 


Proje, tek blokta zemin+14 katlı ve 54 daireden oluşuyor. Projede 4 adet dubleks daire bulunuyor ve 11. kattan sonra tüm daireler deniz görüyor. 3+1 ve 5+2 şeklinde tasarlanan dairelerin brüt metrekaresi ise 148 ve 282 metrekare arasında değişiyor. Projede daireler metrekaresi 6 bin dolardan satılıyor. 



Dünya






Geri Dön