28 / 03 / 2024

Çamlı Konaklar Bodrum´da 260 bin dolara! Hemen teslim!

Çamlı Konaklar Bodrum´da 260 bin dolara! Hemen teslim!

İntaş A.Ş´nin Bodrum Gündoğan´da gerçekleştirdiği Çamlı Konaklar projesinde fiyatlar 260 bin dolardan başlıyor...



Çamlı Konaklar projesinde tüm konutlar 192 metrekare ve 4+1 şeklinde yapıldı. 60 adet müstakil bahçeli dubleks villadan meydana gelen Çamlı Konaklar´ın toplam arsa alanı 65 bin, inşaat alanı ise 4 bin 800 metrekare.

Çamlı Konaklar´da yazlık fiyatları 260 bin dolardan başlıyor ve 440 bin dolara kadar yükseliyor. Peşin ödemelerde yüzde 5 indirimin yapılıyor. Ayrıca yüzde 40 peşinle 30 aya yüzde sıfır faiz ile ödeme imkanı sağlanıyor.

İntaş A.Ş tarafından inşaatına 2005 yılında başlanan Çamlı Konaklar´da yaşam Haziran 2008'de başladı. Projede şu an konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor.

Çamlı Konaklar´da ; açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, tenis kortu, havuz cafe-bar, çocuk oyun alanları bulunuyor. Her villa, salon, açık mutfak, 4 yatak odası, 3 banyo, çamaşır ve hobi odasından oluşuyor.

Birinci sınıf mutfak ve banyo mobilyasının kullanıldığı her konakta yerden ısıtma sistemi ve şömine bulunuyor. Gömme vestiyer ve her banyoda banyo dolabı standart. Bunun yanı sıra tüm doğramalar doğa ile dost birinci kalite masif sapelli ağacından imal edilmiş. Ebeveyn yatak odasında jakuzi, elektrikli kombi (tasarruflu), kullanıma hazır klima tesisatı, her odada telefon ve TV hattı ve çelik dış kapı villaların diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Çamlı Konaklar´da her villa ortalama 500 metrekare büyüklüğünde bir alana kuruluyor. Villaların taban oturumları ise 80 metrekare.

www.camlikonaklar.com
0252 387 85 81

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön