26 / 04 / 2024

Can Çaycı, Kadıoğlu Konağı’nda işletme müdürü oldu!

Can Çaycı, Kadıoğlu Konağı’nda işletme müdürü oldu!

15 yıldır turizm sektöründe üst düzey yöneticilik yapan Can Çaycı, bu ay (Mart 2014) restorasyonu tamamlanarak, hizmete açılan 150 yıllık tarihi Kastamonu Kadıoğlu Konağı'nda işletme müdürü olarak görev yapıyor.



Can Çaycı, Kadıoğlu Konağı’nda işletme müdürü oldu. 1983 Kastamonu doğumlu olan Can Çaycı, turizm sektörüne 1999 yılında Antalya'da başladı. Maryot Otel, Three Star Hotel, Merve Otel gibi butik otel işletmelerinde ön büro müdürü, işletme müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. WOW Hotels bünyesinde düzenlenen workshoplarda eğitim aldı. Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler ardından Anadolu Üniversitesi'nde yükseköğretimini tamamladı. 2010 yılında Kastamonu'nun ilk butik oteli olan Toprakçılar Konakları'nda İşletme Müdür yardımcılığı ardından, Uğurlu Konaklarının açılışını gerçekleştiren kadrosunda İşletme Müdür yardımcılığı görevleri üstelendi. 

Satış-Pazarlama ve Sosyal Medya alanlarında birçok başarısı ve sertifikaları bulunmaktadır. kastamonuturizm.com Turizm Haber, bilgi portalının sahibi ve editörüdür. Gelişmekte olan turizm destinasyonları hakkında çeşitli makale ve yazıları yayımlanmış olup, kitap çalışması devam etmektedir. Turizm Bakanlığı İngilizce&Türkçe Enformasyon Belgesine sahip olan Can Çaycı, evli ve bir çocuk babasıdır.


Geri Dön