19 / 04 / 2024

Can Dündar'ın villasının havuzu yıkılarak molozla dolduruldu!

Can Dündar'ın villasının havuzu yıkılarak molozla dolduruldu!

MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davanın firari sanığı Can Dündar ve eşine ait villanın havuzu yıkılarak molozla dolduruldu!



MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davanın firari sanığı Can Dündar ve eşine ait olan Muğla Bodrum'daki villanın imara aykırı bölümlerindeki yıkım sürüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Bodrum Belediyesi ekiplerinin gerçekleştirdiği kontrolde, imara aykırılık ve hazine arazisini işgal ettiği belirlenen Kumbahçe Mahallesi Çavuşoğlu Sokak'taki lüks villada, belediye ekiplerinin gözetiminde özel bir inşaat firmasına bağlı işçilerce yıkım yapılıyor.

Villanın hazine arazisinde kalan havuzu, içerisine moloz ve toprak dökülerek kapatıldı. Havuz etrafındaki beton platform, iki kat betonarme bina ve çardak, pergola gibi kaçak bölümler ise büyük ölçülerde yıkıldı. Yıkım anları da havadan görüntülendi.

Diğer bir yandan tahliye için 15 gün süre verilen villada, 11 Haziran tarihinde Bodrum Belediyesi ile Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü ekipleri tarafından inceleme yapıldığı öğrenildi.

 

Can Dündar'ın Bodrum'daki kaçak villası yıkılıyor!


Geri Dön