19 / 04 / 2024

Caner Erkin'in gayrimenkullerine el konulması için açılan dava reddedildi!

Caner Erkin'in gayrimenkullerine el konulması için açılan dava reddedildi!

Geçen yıl boşanan Caner Erkin ve Asena Atalay arasında sular durulmuyor. Atalay Erkin'in menkul, gayrimenkul ve futbol kulüplerinden alacaklarına ihtiyati tedbir konulmasını istedi. Mahkeme, davayı reddetti.



Geçen yıl Ocak ayında boşanan ünlü futbolcu Caner Erkin ve Asena Atalay'ın arasındaki dava bitmiyor. Asena Atalay, eski eşi Caner Erkin’in menkul, gayrimenkul ve futbol kulüplerinden alacaklarına ihtiyati tedbir konulması için dava açtı. Mahkeme, Atalay’ın açtığı davayı reddetti.


Erkin'in menkul, gayrimenkul ve futbol kulüplerinden alacaklarına ihtiyati tedbir konulmasını isteyen Atalay, İstanbul Beykoz'daki 6 milyon dolarlık cam evi sattığını, hediye alınan Lamborgini Huracan, Porsche Carrera 911 Turbo, beyaz-kırmızı Porsche, beyaz Ferrari, beyaz Mercedes, beyaz Mercedes G otomobili de elinden aldığını iddia etti. 


Erkin'in avukatı Emrah Pamuk, Atalay'ın imzaladığı boşanma protokolüne aykırı davrandığını belirterek davanın reddini istedi. Mahkeme, Asena Atalay'ın açtığı davayı reddetti.




Sabah


Geri Dön