20 / 04 / 2024

Caresse, Luxury Collection Resort Hotel açıldı!

Caresse, Luxury Collection Resort Hotel açıldı!

The Luxury Collection, Türkiye’de ilk resort otelini Bodrum’da ‘Caresse, Luxury Collection Resort ’ ismiyle açtı.Büyükhanlı Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Büyükhanlı Starwood Grubu’yla 1,5 yıldır görüştüklerini söyledi.



Starwood Grubu markalarından The Luxury Collection, Türkiye’de ilk resort otelini Bodrum’da ‘Caresse, Luxury Collection Resort ’ ismiyle açtı.


Büyükhanlı Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Büyükhanlı Starwood Grubu’yla 1,5 yıldır görüştüklerini söyledi. “Uluslararası otel zinciri ‘W’ için niyetimiz vardı” diyen Volkan Büyükhanlı, “Fakat onlar, buraya Luxury Collection’ın daha çok yakışacağını söylediler. Geçtiğimiz haziran ayında da anlaşmayı sonuçlandırdık ve el sıkıştık” diye konuştu. Büyükhanlı sözlerini şöyle sürdürdü: “Starwood’la yaptığımız anlaşmanın


en önemli tarafı rezidans bölümü için de Luxury Collection standartlarının geçerli olması. Böylece Luxury Collection, Florida ve Hawaii’den sonra ilk kez Türkiye’de bir konut projesine markasını vermiş oldu. Caresse Bodrum, Luxury Collection’un Türkiye’deki ilk resort oteli. Caresse için rezidanslar dahil 150 milyon dolarlık bir yatırım yaptık. Bu yatırımın yüzde 80’i öz sermayeyle geriye kalanı da krediyle gerçekleştirildi."


Akşam


Geri Dön