24 / 04 / 2024

Carrefour'da bomba kampanyalar! LG bulaşık makinesinde yüzde %19 indirim... 30 Aralık fiyat listesi

Carrefour'da bomba kampanyalar! LG bulaşık makinesinde yüzde %19 indirim... 30 Aralık fiyat listesi

LG bulaşık makineleri 2022'nin son kampanyaları dahilinde kullanıcıları ile buluşmayı bekliyor. Carrefour'un web kullanıcılarına özel CarrefourSA Kart'a %19 imkanlı yılın son kampanyasını kaçırmayın. Peki LG DFC512FP QuadWash 8 bulaşık makinesi fiyatı ne kadar?



 LG'nin mantığı insan, samimiyet ve temellere bağlı kalma etrafında döner. Müşterilerini anlamak ve sürekli yenilik yoluyla optimum çözümler ve yeni deneyimler sunmak, böylece müşterilerinin daha iyi yaşamlar sürmesine yardımcı olmaktır. Daha fazlasını deneyimlemek ve daha iyi bir yaşam elde etmek için yeni aktiviteler keşfetmeye ve yeni zorluklara göğüs germeye devam eden, keskin hassasiyetlere sahip, seçici tüketicilere ulaşmayı amaçlıyor. Marka imajını, her zaman tutarlı bir şekilde geliştirdi. Çağdaş ama özgün, temel mantığı her zaman modern arenaya doğru geliştiriyor.

Carrefour da bomba kampanyalar! LG bulaşık makinesinde yüzde %19 indirim... 30 Aralık fiyat listesi

 Maksimum Kapsam ve Kusursuz Temizlik

 Inverter DirectDrive motor teknolojisi ile kombin yapılmış multi-motion yıkama dalları, QuadWash, optimizasyonu sağlanmış yoğunluk aşamalarında  güçlü ve çok yönlü su akışıyla kapsamlı bir temizlik ve berraklık sağlar.
 TurboMotion ile multi-motion yıkama dalları suyu her yana püskürterek yıkama sahasının kapsamını 30%* arttırır.  Ananevik bulaşık makineleriyle karşılaştırılan LG Laboratuvar testi sonuçlarına göre. Peki LG DFC512FP QuadWash 8 bulaşık makinesi fiyatı ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön