24 / 04 / 2024

Emel Pırlanta'da beştaş pırlanta yüzüklerin fiyatı aniden düştü! Yüzde 60 indirim! 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Emel Pırlanta'da beştaş pırlanta yüzüklerin fiyatı aniden düştü! Yüzde 60 indirim! 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Emel Pırlanta, beştaş pırlanta yüzüklere yüzde 60 indirim uygulandı. Peki, Emel Pırlanta​​​​​​​'da  beştaş  pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? İşte 24 Şubat 2023 Emel Pırlanta beştaş pırlanta yüzük fiyat listesi...



Emel Pırlanta 5 taş pırlanta yüzüğü yüzde 60 indirimle sunuyor. Bu indirimden yararlanmak isteyenler Emel Pırlanta'da satışa sunulan 5 taş pırlanta yüzük fiyatını incelemeye başladı.

Bestas pırlanta yüzüğü, pırlantanın eşsiz parlaklığını en iyi temsil eden taştır. Evliliğin ilerleyen dönemlerinde en çok tercih edilen beştaş yüzük.

Emel Pırlanta da beştaş pırlanta yüzüklerin fiyatı aniden düştü! Yüzde 60 indirim! 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Ayrıca beş taşlı pırlanta yüzük de özellikle evliliğin 5. yılında eşinize verebileceğiniz özel hediyelerden biridir. Mükemmel pırlanta anlamına gelen 5 taşlı pırlanta yüzük, hayatınızın ölümsüzlüğünü kanıtlar. 

Peki, Emel Pırlanta'da  beştaş  pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? Emel Pırlanta beştaş pırlanta yüzükler ne kadar? İşte  24 Şubat 2023 Altınbaş beştaş pırlanta yüzük fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön