25 / 04 / 2024

Carrefour'dan Samsung S20 Fe'ye muhteşem indirim! Yüzde 16 indirimi kaçırırsanız üzülürsünüz

Carrefour'dan Samsung S20 Fe'ye muhteşem indirim! Yüzde 16 indirimi kaçırırsanız üzülürsünüz

Carrefour Samsung'un amiral gemisi olan S20 Fe modeline Carrefoursa Kart'a Özel yüzde 16 indirim sunuyor. Mart ayı bitmeden bu avantajlı fiyatları kaçırmayın. Türkiye'de de büyük bir satış pazarı olan Samsung, S20 Fe modeli ile büyük ilgi görüyor. Peki Samsung S20 Fe ne kadar?



Samsung Galaxy telefonlar, Samsung Electronics tarafından üretilen ve pazarlanan bir dizi akıllı telefonlardır. Bu telefonlar, tüketicilere yüksek kaliteli teknoloji özellikleri, güçlü donanım, yüksek çözünürlüklü ekranlar, etkileyici kamera sistemleri, dayanıklılık ve performans sunmak için tasarlanmıştır.

Samsung Galaxy telefonlar, kullanıcıların mobil cihazlarından en üst düzeyde yararlanmalarını sağlamak için birçok yenilikçi özellik sunar. Bu özellikler arasında yüksek performanslı işlemciler, yüksek kapasiteli bataryalar, geniş dahili depolama alanları, hızlı şarj özellikleri, yüksek kaliteli kameralar, büyük ekranlar, IP sertifikalı suya ve toza dayanıklılık gibi özellikler bulunur.

Samsung Galaxy telefonlar, tüketicilerin ihtiyaçlarına ve bütçelerine uygun çeşitli modellerde sunulmaktadır. Samsung, ürün yelpazesindeki farklı telefonlarla birçok farklı kullanıcı grubuna hitap etmeyi hedeflemektedir. Samsung Galaxy serisi, dünya genelinde büyük bir kullanıcı kitlesine sahiptir ve sürekli olarak yeni modelleri piyasaya sürülmektedir.

Carrefour dan Samsung S20 Fe ye muhteşem indirim! Yüzde 16 indirimi kaçırırsanız üzülürsünüz
Samsung Galaxy S20 FE (Fan Edition), Samsung tarafından Eylül 2020'de piyasaya sürülen bir akıllı telefon.

Samsung Galaxy S20 FE'nin temel özelliklerinden bazıları şunlardır:

Carrefour'dan Samsung S20 Fe'ye muhteşem indirim! Yüzde 16 indirimi kaçırırsanız üzülürsünüz


Geri Dön