28 / 03 / 2024

Çay, şeker, ayçiçek derken bir ürüne daha dev zam! Markette gördünüz mü paket paket atın

Çay, şeker, ayçiçek derken bir ürüne daha dev zam! Markette gördünüz mü paket paket atın

Çay, şeker, ayçiçek yağına gelen zamların ardından vatandaşa bir darbe daha geldi. Geçtiğimiz aylara kadar 40 TL'den satılan ve mutfağın vazgeçilmezi olarak bilinen bir ürünün fiyatı 60 TL'ye çıktı. Eski fiyattan ürünü bulanların paket paket alması yoksa zamlı fiyattan alacakları ifade edildi.



Türkiye'de zam yağmuru hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda ayçiçek yağı, şeker ve çaya art arda gelen zamlar, vatandaşın sabah kahvaltısını çok daha pahalı hale getirmişti. Son gelen haberle birlikte vatandaşın sabah kahvaltısı bundan sonra daha da pahalı olmaya başlayacak. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön