19 / 04 / 2024

Cem Eriç kimdir?

Cem Eriç kimdir?

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Cem Eriç kimdir? Cem Eriç daha önce hangi görevlerde bulundu? 



Cem Eriç kimdir?

Cem Eriç, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinde tamamladıktan sonra Pamukbank Kurumsal Finansman bölümünde iş yaşamına başladı ve Marmara Üniversitesi Uluslararası Bankacılık ve Finans Bölümünde yüksek lisans programını tamamladı.

Eriç, Unitim Grubunda sırasıyla Tekstil İşletmeleri Genel Müdürü ve Perakende İcra Kurulu Başkanı olarak Türkiye, Rusya, BDT ülkeleri ve Romanya'yı kapsayan coğrafyada tüm üretim ve perakende operasyonlarını yönetti.

Cem Eriç, 2010-2017 yılları arasında Eczacıbaşı Holding / İş GYO ortaklığında gayrimenkul portföyünün geliştirme ve yönetim faaliyetlerine liderlik yaptı. Bu dönemde ayrıca AYD Başkan Yardımcılığı, ICSC Avrupa Sürdürülebilirlik Komitesi Üyeliği ve İstanbul Modern İcra Kurulu Üyeliği görevlerini de yürüttü. Ekim 2017 yılında Doğan Grubu bünyesinde D&R Genel Müdürü olarak başladığı görevine 2019 yılında Doğan Holding Gayrimenkul ve Turizm Şirketleri Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi olarak devam etti. Haziran 2019’dan bu yana Esas Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi.

Cem Eriç,  2020 yılı Ocak ayı itibarı ile Esas Gayrimenkul CEO’su olarak görev yapıyor. 

Esas Gayrimenkul üst yönetiminde değişiklik!
 


Geri Dön