28 / 03 / 2024

CHP'den esnafın kira borcuna yönelik öneri!

CHP'den esnafın kira borcuna yönelik öneri!

Manisa'da esnafı ziyaret eden CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, pandemi süresi boyunca esnafın kira borçlarının ertelenmesi gerektiğini dile getirdi.



CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, önceki gün Manisa'da esnafı ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi. Pandemi döneminde esnafın zor süreçler geçirdiğini söyleyen Başevirgen, bu dönemde esnafın borçlarının ertlenmesi gerektiğini dile getirdi. 

 CHP den esnafın kira borcuna yönelik öneri!

“ Esnafın Çek, Senet, Kira, Vergi, Kredi ve Kredi Kartı Borçları Ertelenmeli” 

Tam kapanma döneminde esnafın çek, senet, kira, vergi, fatura, kredi ve kredi kartı borçlarının ertelenmesi gerektiğini söyleyen Başevirgen, “ Kapanma, destek paketi ile beraber olmalıdır. Tam kapanma kararı verildi ama 'Kapanma Desteği' ekonomik paketi nerede? Zor durumdaki hane ve esnaflara mali destek verilmeli,  bu dönemin en fedakarlarına, bu zorlu süreçte ayakta kalabilmeleri adına nakit ve hibe desteği sağlanmalı, krediler ile kredi kartları ve günü gelen tüm ödemeler ötelenmeli, ödenemeyen taksitlerden dolayı yapılandırmalar bozulmamalı, mücbir sebepten dolayı esnafımızın Bağ-Kur ve SGK primlerinin devlet tarafından ödenmesi gerekmektedir" açıklamasında bulundu. 

İZTO'dan hizmet sektörü için kira önerisi!

 


Geri Dön